Demet Akalın ile Seyhan Müzik Prodüksiyon Yollarını Ayırdı!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
thumbnail_1415890691.jpg

Pop müziğin başarılı şarkıcıları arasında yer alan Demet Akalın çalıştığı müzik şirketi ile yollarını ayırdı!

2003 yılında Unuttum isimli albümü için Seyhan Müzik Prodüksyon ile anlaşan ve bugüne kadarki tüm albüm ve single çalışmalarını aynı şirket ile devam ettiren Demet Akalın , şirket ile yollarını ayrdı. Başarılı şarkıcı haberi Twitter üzerinden takipçilerine duyurdu.

Seyhan Müzik Prodüksiyon'un en ağır toplarından birisi olan Demet Akalın'ın gidişinin ardından başka bir popüler şarkıcı arayıp aramayacağı merak konusu.

İşte Demet Akalın'ın takipçileriyle paylaştığı mesajı ;

Ya koskoca Demet Akalın'sın bizim forumda bu kadar kötü yazan kişi yok. "Şirketde" nedir?

Neyse müzik dünyasını etkileyecek bir gelişme tabii. Seyhan Müzik için önemli kayıp. Bence Emre Müzik ile anlaşmış olabilir Demet Akalın, bekleyip göreceğiz bakalım. :)

Yeni şirket büyük ihtimalle DMC olur. :)
DMC'nin elinde yeterince popüler sanatçı var. Ben pek sanmıyorum ama olması muhtemel şirketlerden birisi.

Ben daha çok GNL MENAJERLİK SES ile anlaşacağını düşünüyorum ama bekleyip göreceğiz artık. Pasaj ve Sonny'in alacağına imkan vermiyorum ben :)

DMC'nin elinde yeterince popüler sanatçı var. Ben pek sanmıyorum ama olması muhtemel şirketlerden birisi.

Ben daha çok GNL MENAJERLİK SES ile anlaşacağını düşünüyorum ama bekleyip göreceğiz artık. Pasaj ve Sonny'in alacağına imkan vermiyorum ben :)
DMC o kadar popüler sanatçıya doymaz bence, yenisini ekler. Sonuçta ne kadar popüler sanatçı, o kadar iyi. Demet Akalın, DMC'ye yakışır doğrusu. :)

DMC o kadar popüler sanatçıya doymaz bence, yenisini ekler. Sonuçta ne kadar popüler sanatçı, o kadar iyi. Demet Akalın, DMC'ye yakışır doğrusu. :)
Yakışırda ben sanmıyorum yinede. :D Ancak olursa çok iyi bir iş çıkarırlar. Demet Akalın'ın sesinin çok iyi olduğunu düşünmesemde çok başarılı şarkılar buluyor. Popun kraliçesiyim diyor ama tam tersi hitin kraliçesi daha doğru olur onun için :D DMC'nin işine yarar bu :)

Yakışırda ben sanmıyorum yinede. :D Ancak olursa çok iyi bir iş çıkarırlar. Demet Akalın'ın sesinin çok iyi olduğunu düşünmesemde çok başarılı şarkılar buluyor. Popun kraliçesiyim diyor ama tam tersi hitin kraliçesi daha doğru olur onun için :D DMC'nin işine yarar bu :)
En fazla Poll Production olur ama Hande Yener'le yarışırlar. Pasaj Müzik desek, Hadise var. DMC'de birden fazla popüler sanatçı var. En doğrusu, DMC olacaktır. :)

En fazla Poll Production olur ama Hande Yener'le yarışırlar. Pasaj Müzik desek, Hadise var. DMC'de birden fazla popüler sanatçı var. En doğrusu, DMC olacaktır. :)
Poll Prodction olursa Hande Yener o şirketten ayrılır ki Poll Production bu riski göze almaz. Pasaj'da Hadise var , Sonny'de Sıla var. Doğan olur diyeceğim ama orada da Gülşen var. Demet Akalın'ın en çok rakip olarak gördüğü ve tabir-i caizse çekemediği isimlerin müzik şirketleri bunlar. Ancak Gülşen artık Ozinga ile çalışacak gibi belki Doğan ile anlaşır Demet Akalın. :)

@OzaN işin içinden çıkamadık biz :D

Poll Prodction olursa Hande Yener o şirketten ayrılır ki Poll Production bu riski göze almaz. Pasaj'da Hadise var , Sonny'de Sıla var. Doğan olur diyeceğim ama orada da Gülşen var. Demet Akalın'ın en çok rakip olarak gördüğü ve tabir-i caizse çekemediği isimlerin müzik şirketleri bunlar. Ancak Gülşen artık Ozinga ile çalışacak gibi belki Doğan ile anlaşır Demet Akalın. :)

@OzaN işin içinden çıkamadık biz :D
Gülşen ile Demet Akalın'ın arası iyi ya o sorun olmaz. :)

Bence Emre Müzik olma ihtimali yüksek dediğim gibi. Serdar Ortaç orada ve Emre Müzik az ama öz isimlere şarkı yapıyor. Demet Akalın bu profile uyabilir.

Sürpriz olarak Avrupa Müzik veya DMC olabilir. :)

Gülşen ile Demet Akalın'ın arası iyi ya o sorun olmaz. :)

Bence Emre Müzik olma ihtimali yüksek dediğim gibi. Serdar Ortaç orada ve Emre Müzik az ama öz isimlere şarkı yapıyor. Demet Akalın bu profile uyabilir.

Sürpriz olarak Avrupa Müzik veya DMC olabilir. :)
Sen iyi gibi gözüktüğüne bakma. Demet Akalın mesela Hadise'yi zamanında överken en son yazın Nerdesin Aşkım'ın klibinin yayınlandığı gün yine kıskançlıklarına başlamıştı. Hem şarkıyı beğenmeyip hemde aynı gün şarkının söz yazarlarına bende şarkı istiyorum tarzı tweetler atmıştı. Aynı yazarlar Ayşe Hatun Önal'a da şarkı yazmıştı. Ayşe Hatun Önal Nerdesin Aşkım'ı beğendiğini gösteren bir tweet atınca hemen seninki kadar güzel değil falan yazmıştı. Biraz uzun oldu ama :D

Avrupa hiç aklıma gelmemişti.

demet'in seyhan müzik'ten ayrıldığı zamanları da mı görecektik 😱 bence dmc fazla gelir poll production olur en fazla :A