Demet Akalın Hande Yener'e Çattı!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,771
Puanı
1,061
Demet Akalın ve Hande Yener arasında sular yeniden ısındı! Hande Yener'in, uzun yıllardır Demet Akalın ile çalışan söz yazarı Ersoy Güler'i transfer etmesi gerginliğe yol açtı.

Demet Akalın, Hande Yener'e instagramda sert sözler söyledi. "Bana yetişeceksin inşallah ama rüyanda!"

Demet Akalın, önceki gün sayfasında konser tarihlerinin bulunduğu bir kare paylaşıp altına şu notu düştü;
"Rahatsız eden konserler... Çalış çalış yetişeceksin bana inşallah ama rüyanda! Güzel söz oldu bunu şarkı yap. Nasılsa hala benden besleniyorsun. Sıkıntı yok."

Daha sonra Akalın şu notu düştü. "Her gün yüzlerce hayal kurar insan ve hiç biri gerçek olmaz fakat bir gün bir gerçek yaşarsın hiçbir hayale sığmaz" şeklinde bir not paylaştı. Akalın'ın, Ersoy Üner'in Yener için yaptığı 'Sebastian' şarkısını ima ettiği bu paylaşımlara Yener'den cevap gecikmedi.

'Söyle ona Sebastian, inşallah canım yaa... Hayaller evde kurulur, gerçekler Hande Yener konserlerinde yaşanır' diye not düştü.

Bunun üzerine Demet Akalın, instagramda biri güzel, diğeri çirkin iki oyuncak bebek resminin olduğu bir kare paylaştı. Fotoğraftaki güzel bebeğin üzerine İngilizce 'Bu benim', çirkin olanında ise 'Buda bana benzemeye çalışan sensin' yazdı.

1428017051324.jpg

Demet`in ingilizce "Bu da bana benzemeye çalışan sensin" yazdığına inanmıyorum :D

İkisi de en yakın zamanda buraları terk edip kendilerine ait bir gezegene falan gitsinler ve kavgalarına orada devam etsinler, 5 yaşındaki çocuk gibiler resmen.

Bir ara barışmışlardı yine kavga ettiler demek. Bence Hande intikamı alttan alttan almış söz yazarını alarak. Demet haklı.:F

Çok gereksiz bir tartışma. Ne gerek var , herkes şarkısını söylesin.

seslerine hiçbir sözüm yok çok kaliteli şarkıları var

ama tip olarakta kişilik olarakta türkiyenin en itici 2 kadın ünlüsüdür:F

Demetin sesi yok şarkılarıda 2 yıldan sonra unutulacak
handeninde sesi yok ama demete gpre daha iyi sanki)