Demet Akalın Eşiyle Şov Programı Yapıyor

FaJi

Banlı
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,295
Puanı
195

Bodrumda konserlerine devam eden Demet Akalın, eşi Okan Kurt ile şov programı yapacaklarını açıkladı. Yaptığı konserlerden para kazanmaya devam eden Akalın şimdi de şov yapacak. Akalın sevenlerine Okan ile bana bir kanaldan güzel teklif geldi. Birlikte şov yapacağız" diyerek müjdeyi verdi.
Akalın konuşmasına şöyle devam etti. "Bazı ünlü arkadaşlarım mekan açtı, işletmeci oldu. Çoğu zarar etti. Ben yapamam! Kafam ticarete basmıyor. Ben mal-mülk, tektaş alıyorum. Okan ile bana bir kanaldan güzel teklif geldi. Birlikte şov yapacağız. Birkaç kilo fazlam var. Bu yüzden plajlarda görünmüyorum. Objektife yakalanma korkum yok. Denize giresim gelmiyor. Pilates dersinde hoca yanlış hareket yaptırdı, belimi sakatladım. Sporu bırakınca kilo aldım" dedi.

''Okan ile bana bir kanaldan güzel teklif geldi. Birlikte şov yapacağız''

İnşallah Kanal D çıkmaz bunun altından, burnuma pis pis kokular geliyor. Star TV almıştır.

İstemiyor muydun geçen?
Kanal D, dizilere ağırlık vermeli. Şov programımız yeterince var zaten.
Aslında bu program Kanal D'de olabilird. Geçenlerde Kanal D'nin şov programı yapması için İdo Tatlıses'e teklif götürdüğünü okumuştum. Eğer o kabul etmediyse oklar buraya dönmüştür.

Şov programı istiyorsa teklif etmiş olabilirler.
Bizde Tolga Çevik olacak bir tane daha isterler mi bilmem.

Şov programı istiyorsa teklif etmiş olabilirler.
Bizde Tolga Çevik olacak bir tane daha isterler mi bilmem.
FOX almaz bu programı.

3 Adam ile de Acun'un yollarının ayrılacağı söyleniyor, 3 Adam ile Star TV anlaşacaklarmış diye haberler çıkmıştı sosyal medyada. Ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer doğruysa Acun da teklif götürmüş olabilir. ATV-FOX-TRT1 değildir, onları eleyelim. Bakalım hangisi çıkacak.

Star'ın işi zaten toplamak.
Demet Akalın Alişan'la FOX'ta program yapmıştı 'Daha Ne Olsun' diye taa turuncu logoyken.

Demetin şarkıları güzeldir ama program tutarmı bilemedim ya

''Okan ile bana bir kanaldan güzel teklif geldi. Birlikte şov yapacağız''

İnşallah Kanal D çıkmaz bunun altından, burnuma pis pis kokular geliyor. Star TV almıştır.
İrem yeterince batırdı zaten birde demet incir ağacı dikmesin ayoll

hernekadar son 10 yıldır tadı olmasada sizin kanalın tek sov programı beyazdır başkaya gerek yok