- Reaksiyon puanı
- 2,356
- Puanı
- 810
Bugüne kadar takdire şayan şarkılara imzasını atan Demet Akalın'ın "Türkan" şarkısını mercek altına almak istiyorum.
"Dün gece birkaç film seyrettim, canım çıktı ağlamaktan" diyerek yazıma başlamak istiyorum.
Yakında Star TV'de ekrana gelecek olan ve jüri üyeleri arasında yer alan yılların sanatçısı Demet Akalın, yeni albüm şarkılarıyla yine çok konuşuldu.
Demet Akalın benim için sanat camiası için çok önemli ve değerli bir isimdir. Sesiyle olsun, kişiliğiyle olsun, duruşuyla olsun.. Küçük yaştan beri Demet Akalın'ın şarkılarını büyük takdir ve beğeniyle dinliyorum. Birçok şarkısını da ezbere biliyorum.
Demet Akalın yeni bir albüm çıkarttı bildiğiniz gibi: "Giderli 16". Birbirinden ektileyici ve başarılı şarkıların yer aldığı bu albümde Türkan şarkısı benim için ayrı bir tebriği hakediyor.
Ayla Çelik'ın söz yazarı olduğu, müziğin Gökan Tepe'nın yaptığı şarkı çeşitli müzik sitelerinde hep birinci sırada yer alıyor ve belirli çizginin altına inmiyor.
Diskolarda olsun, meyhanelerde olsun, barlarda olsun, hatta taksilerde olsun hep Türkan dinleniyor. Ben Hollanda'da ikamet eden biri olarak Türkan şarkısının burada da çok büyük beğeniyle dinlendiğini dile getirmek istiyorum.
Kısacası Demet Akalın iyiki Türkan gibi başarılı ve eğlenceli bir şarkı yapmış ve bir kez daha başarısını kanıtlamış.
Dilerim Demet Akalın uzun yıllar boyunca bize böyle güzel ve dile dolanan şarkılar yapmaya devam eder...