Demet Akalın'ın "Türkan" Şarkısı Büyük Tebriği Hakediyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
1z15gqw.png

Bugüne kadar takdire şayan şarkılara imzasını atan Demet Akalın'ın "Türkan" şarkısını mercek altına almak istiyorum.

"Dün gece birkaç film seyrettim, canım çıktı ağlamaktan" diyerek yazıma başlamak istiyorum.

Yakında Star TV'de ekrana gelecek olan ve jüri üyeleri arasında yer alan yılların sanatçısı Demet Akalın, yeni albüm şarkılarıyla yine çok konuşuldu.

Demet Akalın benim için sanat camiası için çok önemli ve değerli bir isimdir. Sesiyle olsun, kişiliğiyle olsun, duruşuyla olsun.. Küçük yaştan beri Demet Akalın'ın şarkılarını büyük takdir ve beğeniyle dinliyorum. Birçok şarkısını da ezbere biliyorum.

Demet Akalın yeni bir albüm çıkarttı bildiğiniz gibi: "Giderli 16". Birbirinden ektileyici ve başarılı şarkıların yer aldığı bu albümde Türkan şarkısı benim için ayrı bir tebriği hakediyor.

Ayla Çelik'ın söz yazarı olduğu, müziğin Gökan Tepe'nın yaptığı şarkı çeşitli müzik sitelerinde hep birinci sırada yer alıyor ve belirli çizginin altına inmiyor.

Diskolarda olsun, meyhanelerde olsun, barlarda olsun, hatta taksilerde olsun hep Türkan dinleniyor. Ben Hollanda'da ikamet eden biri olarak Türkan şarkısının burada da çok büyük beğeniyle dinlendiğini dile getirmek istiyorum.

Kısacası Demet Akalın iyiki Türkan gibi başarılı ve eğlenceli bir şarkı yapmış ve bir kez daha başarısını kanıtlamış.

Dilerim Demet Akalın uzun yıllar boyunca bize böyle güzel ve dile dolanan şarkılar yapmaya devam eder...

kgS5T74SnDDlkulnPpIZ4i3s.jpg

Görüşüne saygı duyarım ama "yılların sanatçısı" gibi bir ünvanı hakettiğini düşünmüyorum. Son yıllarda popüler müzik türünde öne çıkan isimlerden biri ama kendi yazdığı şarkısı yok sadece bir yorumcu ve bana kalırsa "sanatçı" unvanı bile tartışılabilir kendisi için.

"Türkan" şarkısı bence de iyi şarkı başarılı oldu zaten son dönemin en çok dinlenenlerinden ama öyle gelip geçici bir şarkı tıpkı diğer şarkıları gibi. :)

Bu yaptığı olaydan sonra herkes tarafından kişiliğinin aynı olması gerek.

Her insan hata yapabilir, veya daha sonra pişman olacağı sözler sarf edebilir. Bunu söyledi diye hemen kişiliği değersiz kılınmıyor bence.

Kendisinide şarkılarıda sevmiyorum, şu günlerde önüne gelenin şarkıcı olduğu bir dönemde ünlü olmasıda normal

Demet Akalın'ın ve şarkılarının kalitesi bu: "Diskolarda olsun, meyhanelerde olsun, barlarda olsun, hatta taksilerde olsun hep Türkan dinleniyor." Yazının bu kısmı çok doğru.

Demet Akalın şarkılarıyla gündeme gelebiliyor olabilir,şarkılarını bende severek dinliyorum ama kişiliğini bende beğenmem.Türkiye'de sanatçı sıfatına yakıştırabileceğim bir isim değil ne yazık ki.

Bazi sarkilarini cok sevdigim bir sanatcidir sadece. Ama yillarin sanatcisi demek biraz abarti olmus bencede.
Popstar Jürisi olmasi bence hic dogru degil.

Demet Akalın'ın kişiliğini de yapamadığı şarkıcılığını da sevmiyorum. Hele "yılların sanatçısı" sıfatını hiç ama hiç hak etmiyor.