Demet Özdemir'in Yeni Dizisi Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1418059359.jpg

Gold Film'in yapımcılığını üstleneceği, kod adı Çilek Kokusu olan dizinin senaryosunu Kiraz Mevsimi dizisi ve Romantik Komedi filim serisini yazan Aslı Zengin kaleme alacak.

Pastane çalışan ve tek hayali pastacı olmak olan bir kızın ülkenin şımarık ve zengin playboylarından biriyle yaşadığı aşk-nefret ilişkisini konu edininen dizinin kadın başrol oyuncusu, daha önce Sana Bir Sır Vereceğim ve Kurt Seyit ve Şura dizilerinde rol alan Demet Özdemir olacak.

Oyuncu seçimleri titizlikle devam eden Çilek Kokusu'nun kanalı yakında belli olacak.

Yaz dizisi olacak zaten, umarım Kanal D olur. :)
Bana Star Tv olacak gibi gelsede. :(

Geçenlerde Aslı Zengin yeni diziye başlıyor gibi bir şey görmüştüm, izlerim dedim şimdi Demet de eklenince kesin izlerim diyorum. :D

Bu arada Aslı Zengin meyve isimlerinden gidiyor, hayırlı olsun. :D

Sbsv iyi bir hayran kitlesi edindi. Kanalı da büyük ihtimalle ya fox yada star tv olacaktır.

Büyük ihtimalle FOX'ta olur. Demet de iyi bir oyuncu, dizi ilgi görecektir mutlaka. :)

Konusu itibariyle tutabilecek bir dizi. Demet de iyi seçim olmuş.

Yapımcılar romantik komediye sardı. :D Dizinin ismi de güzelmiş, kanalı Fox TV olur herhalde. :)

Bu tarz diziler sıktı artık, umarım artık TV'de daha farklı diziler görürüz. Ben de kanalı FOX olur diye düşünüyorum ama bir ihtimal Show da olabilir belki.

Bana böyle romantik-komedilerle gelin yahu. :Z Umarım kanalı FOX olur. Merakla bekliyorum. :Z
Bu arada Ekin Koç, şu anda boşta, değil mi? :Z
Aynen ya :Z
Fox olmasi hepimizin temennisi [emoji7] [emoji7]
Boş ekin boş ama yine aynı projede olurlarmi bilmiyorum ama olurlarsa super olur[emoji48] [emoji48] [emoji48]

Aynen ya :Z
Fox olmasi hepimizin temennisi [emoji7] [emoji7]
Boş ekin boş ama yine aynı projede olurlarmi bilmiyorum ama olurlarsa super olur[emoji48] [emoji48] [emoji48]
Doğruyu söylemek gerekirse ben bu dizide ikisinin de oynamasını istemem. "Sır Devam Ediyor" dizisinde oynasalar daha iyi olurdu. :TBak yine anılarım depreşti. :T

Doğruyu söylemek gerekirse ben bu dizide ikisinin de oynamasını istemem. "Sır Devam Ediyor" dizisinde oynasalar daha iyi olurdu. :TBak yine anılarım depreşti. :T
Zaten demete yeni bi parlak bulmalari lazım bence :)
Sır devam ediyor tutmaz bence aşırı belli ediyoe tutmayacagini :(
@Çiğdem- kıskan kız Demet geri dönüyor bi parlak bulurlar bide yanina ohh kebap 😉

Zaten demete yeni bi parlak bulmalari lazım bence :)
Sır devam ediyor tutmaz bence aşırı belli ediyoe tutmayacagini :(
@Çiğdem- kıskan kız Demet geri dönüyor bi parlak bulurlar bide yanina ohh kebap 😉
konusu çok sıradan cnm şu yeni başlayacak dizilerin konusuna bakıyorumda yeşilçam döneminde bile daha ayratıcı konular vardı neden bukadar geriledik hiç anlamıyorum :F:F:F

konusu çok sıradan cnm şu yeni başlayacak dizilerin konusuna bakıyorumda yeşilçam döneminde bile daha ayratıcı konular vardı neden bukadar geriledik hiç anlamıyorum :F:F:F
Çünkü bunlar tutuyor artik :Z
Farkimiz tarzimiz gidipte bilim kurgu çekecek halimiz yok :Z
Erkek parlak aciklansin artik :A

Çünkü bunlar tutuyor artik :Z
Farkimiz tarzimiz gidipte bilim kurgu çekecek halimiz yok :Z
Erkek parlak aciklansin artik :A
ben hep kıvanç tatlıtuğ için ağır rolleri brakın tarık akan gibi çapkın erkek rolelrinde oynaması uygun olur diye söylerim hep bu dizi tam kıvanca göre :A:A:A:A

işallah kanalı atv olur herkenald gold filim dizileri var atv nın yok
alsa süper olur partneride mehmet akif alkurt olsun

Adamlar dizileri bitecek diye korkar oldular ne yapsınlar hepsi sardı böyle dizilere.

ben hep kıvanç tatlıtuğ için ağır rolleri brakın tarık akan gibi çapkın erkek rolelrinde oynaması uygun olur diye söylerim hep bu dizi tam kıvanca göre :A:A:A:A
Kıvanç abisi gibi kalir demetin kız :) Hem kabul etmez bu diziyi kesin yine ağır bi rolle gelcek ve dizi tutmayacak :( :)