Deliha'nın Maceraları Devam Edecek!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,713
Puanı
1,061
Geçtiğimiz hafta vizyona giren Deliha'dan haber var!

Başarılı komedi filminin başarısı, senarist ve başrol oyuncusu Gupse Özay'ı çok sevindirdi. Yalan Dünya'nın geçtiğimiz günlerde gerçekleşen veda yemeğinde konuşan Özay, filmin gördüğü ilgiden memnun olduğunu ve devamının çekileceğini açıkladı. Filmin ekibinin muhtemelen aynı isimlerden oluşması ve yönetmen koltuğunda büyük ihtimalle yine Hakan Algül'ün oturması bekleniyor.

Kadrosunda Özay'ın yanı sıra Zeynep Çamcı, Cihan Ercan, Derya Alabora, Barış Arduç, Korhan Herduran, Hülya Duyar, Cenk Durmazel ve Esin Eden gibi isimleri de bulunduran Deliha, ilk 3 günde 265.767 kişi tarafıdan izlenerek zirveye oturmayı başarırken, yapımın bu başarısına önümüzdeki haftalarda da devam etmesi bekleniyor. Film, vizyondaki macerasına devam ediyor.

deliha-1408088666.jpg

Beklediğim bir gelişmeydi. :)
Yakında 2. filmi çıkar ve ilk filminden daha fazla ilgi görür. :)
Helal olsun diyelim diziye. :)

Beklenen bir gelişmeydi. Büyük ihtimalle film televizyonda da hit olacağından ikinci film daha çok izlenecektir. :)

Seyirciye sinemaya gitme alışkanlığı kazandırması açısından güzel son dönemde başarılı yerli filmlerin sayısının artması. :)

Beklenen bir gelişmeydi. Büyük ihtimalle film televizyonda da hit olacağından ikinci film daha çok izlenecektir. :)

Seyirciye sinemaya gitme alışkanlığı kazandırması açısından güzel son dönemde başarılı yerli filmlerin sayısının artması. :)
Herkes kötü olduğunu söylüyor, ama bence güzeldi. Harika olmasa da gayet komik bir filmdi. Gupse'min önü açık gibi görünüyor. Sen de fırsat bulursan bir bakarsın artık... :)

Herkes kötü olduğunu söylüyor, ama bence güzeldi. Harika olmasa da gayet komik bir filmdi. Gupse'min önü açık gibi görünüyor. Sen de fırsat bulursan bir bakarsın artık... :)
Seveceğimi tahmin ediyorum ben de. Sinemada olmaz büyük ihtimal ama sonradan izlemeye çalışırım bir ara. :):)

Tahmin edilecek bir durumdu. 3 günde çok iyi gitti. Daha öncede dediğim gibi Gupse yolunu çok iyi buldu.:D

2. film daha fazla ilgi görür düşüncesine bende katılıyorum.:)

Gupse'ye sempatim var ama ne gerek var ben sevemiyorum komediler. ROmantik komedi olmalı yada polisiye-psikloji yada gerilim.:D
Gupse senin için polisiye filmi çekecek değil ya? Kadının tarzı komedi... :)

Hem film, aşkı arayan bir kızı konu alıyor ve içinde bazı romantik ögeler de var. Tam bir romantik-komedi olmasa da, senin sevebileceğin bir şey... :)

Gupse senin için polisiye filmi çekecek değil ya? Kadının tarzı komedi... :)

Hem film, aşkı arayan bir kızı konu alıyor ve içinde bazı romantik ögeler de var. Tam bir romantik-komedi olmasa da, senin sevebileceğin bir şey... :)

Tamam anlaşıldı susmayacaksın o zaman Net'e düşerse bakarım.:A

Seninle olan atışmalarımıza bayılıyorum, yoksa susarım elbet. Ben öyle konuşkan biri değilim aslında. Yine de böyle böyle @xemrexxx'in tahtı için büyük bir tehdit olacağım gibi... :)

Çok teşekkür ederim bende çok seviyorum.:D Sayende benimde mesaj sayım coşuyor.:F İyi bir şey bu tabi.:Z
Deliha konusunda ikna ettin ama netten izlerim anca.:A

Çok teşekkür ederim bende çok seviyorum.:D Sayende benimde mesaj sayım coşuyor.:F İyi bir şey bu tabi.:Z
Deliha konusunda ikna ettin ama netten izlerim anca.:A
Benim de mesaj sayım çoğalıyor, haftalıklarda 2. oluyorum hep... :D

İyi bari, ikna edebildiysem sevindim. Ben de seni çok seviyorum ayrıca, teşekkürler... :)