1. BÖLÜM
Bence güzel bir dizi olmuş, yapım şirketinin ilk dizisi ve başarısı gayet iyi bence. Çekimleri, müzikleri falan beğendim.
Böyle dışarıdan İstanbul'a taşınan diziler tutmuyor maalesef, ben de pek sevmiyorum bu durumu. Keşke dizi ful Antakya'da çekilseydi, diziye devam mı tamam mı daha bilmiyorum. 2. bölüme de şans vereceğim.
Tuvana ve Murat çok uyumlu duruyorlar, Murat baya da tatlı duruyor.
Ya ben şeyi anlamadım, şimdi bunlar evlenecekken o sırada bomba mı patlıyor? Orayı niye aydınlatmamışlar, bir anda hastane sahnesiyle geldiler.@xBUGRAx
Lise sahneleri diziye renk katıyor, diğer bölümlerde artacaktır zaten. İlk bölüm taşınma falanla geçti.
Hangi zeki düşünmüş o kısmı.İlk izlediğimde ben de anlamamıştım ama sonra televizyonda son dakika haberi olarak geçiyordu düğüne bomba düştü diye Suriye'den geldi o bomba sanırım.
Hangi zeki düşünmüş o kısmı.
Başka şehirlerden İstanbul'a taşınılan diziler tutmuyor, inşallah kırarız o işi.
Bence de çok güzel işleyemediler, aslında fikir mantıklı ama içimize dokunmadı o sahne.Aslında sınırda oluyordu hep ama güzel işleyemediler.İnşallah ama Hatay'ı çok göstermediler mekan olarak insanları alıştırmadılar Çoban Yıldızı çok göstermişti Kapadokya'yı insanlar yadırgadı İstanbul'u.
Bence de çok güzel işleyemediler, aslında fikir mantıklı ama içimize dokunmadı o sahne.Basitten geçiştirdiler zaten.
1-1.5 ay sadece ilk bölümü çektiler Hatay'da, hiç göstermemişler güzelim memleketi. Biraz şöyle havadan geçselerdi, Fatma Nur'u gezdirme bahanesiyle güzel yerleri gezdirselerdi. Ben bir izleyici olarak düşünüyorum bunları, onlar da düşünselermiş.
O zaman cenaze işlemlerini başlatalım ufaktan.Gördüm sözün bittiği yer.
O zaman cenaze işlemlerini başlatalım ufaktan.
Saat 9 oldu hala başlamadı. 😕
21:10'da başladı.Kaçta başladı 9'da sonuçlar açıklandı koptum her şeyden.
Harika bir bölümdü. Gençlerinde ön plana atılmasıyla dizi pişti 3. bölümden itibaren tadını alıcaz.Şafak'ın Kadir hocayı ihbar etmesiyle Türkan devreye girdi yıldırım nikahı kıyacaklardı finalde Fatmanur'un babası Fatmanur'u nikaha getirdi. Yıllar sonra sevdiğin adamı ilk kez öyle mi görecektin.Gerçi asıl olay Kadir'in görmesinde öldü biliyor sevdiğini ama hala görmedi.
Çok etkileyici bir finaldi..
Hayır.Reklam verdi mi sonu dışında?
Hayır.O kadarınıda yapmazdı heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?