Defne Yalnız 'Yedikule Hayat Yokuşu' Dizisinde!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Trt 1 ekranlarında Ramazan ayı boyunca yayınlanan, başrollerini Cem Davran, Asuman Dabak ve Levent Özdilek gibi isimlerin paylaştığı dizi bilindiği üzere 'Yedikule Hayat Yokuşu' olarak bu sezon yayın hayatına devam ediyor.

Dizinin kadrosuna son olarak katılan isim ise Kaynanalar, İstanbul'un Altınları ve Yol Ayrımı gibi dizilerde rol alan Defne Yalnız katıldı. Oyuncu dizide Hamiyet karakterine hayat veriyor.

Yedikule Hayat Yokuşu yepyeni bölümleriyle Trt 1'de.

thumbnail_1410601956.jpg

Oyuncuyu Canım Benim dizisinden hatırlıyorum. Çok sempatik geliyor bana. Diziye katkısı olacaktır :)

Kendisi çok iyi bir oyuncu, biraz yanlış bir seçim yapmış, ama sonuçta TRT dizilerini hemen bitirmiyor. Bu yüzden kendisini daha uzun bir süre ekranda görebiliriz. Dizi de kadrosunu güçlendiriyor, ama reyting anlamında ilgi çekemez ne yazık ki...

Yılların eskitemediği bir ses tonu var ayrıca kendisini Yeşilçam filmlerinde şişman, koca bekleyen, saf kız rollerinde gördük. Diziye hayırlı olsun efendim.:)

Yılların eskitemediği bir ses tonu var ayrıca kendisini Yeşilçam filmlerinde şişman, koca bekleyen, saf kız rollerinde gördük. Diziye hayırlı olsun efendim.:)
Bu o mu? 😵