Defne Samyeli 'Kurtlar Vadisi Pusu'da!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Defne Samyeli 'Kurtlar Vadisi Pusu'da!

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirdi.

Pana Film'in yapımcılığını üstlendiği, Doğan Ümit Karaca'nın yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerini Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak gibi isimlerin paylaştığı diziye, ünlü sunucu-oyuncu Defne Samyeli dahil oldu. Samyeli, dizide inatçı ve mücadeleci bir karaktere sahip olan ajan Zeynep’i canlandıracak.

Kurtlar Vadisi Pusu'da oynayacağı için mutlu olduğunu söyleyen güzel oyuncu:

Necati Şaşmaz’ın bana canlandırmam için önerdiği karakteri duyunca hiç düşünmeden ‘evet’ dedim. Zeynep, yıllardır oynamayı istediğim, çocukluğumdan beri hayal ettiğim bir karakter. Duygum, bilgim, birikimim ve emeğimle Kurtlar Vadisi Pusu’ya en verimli şekilde katkıda bulunmak için heyecanlıyım” diye konuştu.​

Dizinin yeni sezonu Eylül ayından itibaren Kanal D'de izleyiciyle buluşacak.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Hiç oyunculuğunu tanımıyorum, zaten bir BSK dizisinde rol almış. Hayırlı olsun dizi adına.

Ben de oyunculuğunu beğenmiyorum, sunuculukta devam etse daha iyiydi. Neyse hayırlı olsun dizi adına.

kadının maşşallahı var yaşına rağmen hala çok güzel vadimize tip olarakda yakışabileceğini düşünüyorum umarım yararlı olur

BSK'daki oyunculuğu kötü değildi bence, hayırlı olsun.

vayyy çok süpriz bi transfer olmuş vadide oynamayan ender kişilerden biriydi onları da oynatacağız anlaşılan
güzelliği tartışılmaz oyunculuğunu pek bilmiyorum

vayyy çok süpriz bi transfer olmuş vadide oynamayan ender kişilerden biriydi onları da oynatacağız anlaşılan
güzelliği tartışılmaz oyunculuğunu pek bilmiyorum
aga vadiye yakışır o tip var zaten kendisi çok güzel bir bayan

Yeni ölümlümüz belli oldu demek. Bir sezon finali bölümünde diziden ayrılır gider.

BSK'da iyiydi.
Ağır bir oyuncu. KVP'ye yakışır..

Vadi'ye yakışır bir transfer olmuş ama kadın başrol değil tabi ki

Oyuncu mu bu.

KVP zaten düşmüştü daha da düşer yeni sezonda.
Not:Yorumumu beğenmeyen cevap vermesin.Kendi düşüncem bu.Anlayan kişi anladı zaten.