Defne Joy Foster'ın Ölüm Nedeni Belli Oldu!

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,256
Puanı
460
2011'de aramızdan ani bir ölümle ayrılan ve televizyonun tanıdığı çok renkli kişiliklerden olan Defne Joy Foster'ın ölüm nedeni bugün kesin olarak açıklandı.

Defne Joy Foster'ın ölüm nedenini bulmak için 15 ayrı adli tıp uzmanı sürekli çalışmadaydı. Nedeni ise astım hastası olan Joy Foster'ın, kanında bulunan kullandığı ilaçların yan etkilerine bağlı olarak o gün kullandığı alkolün kolaylaştırıcı etkisi olarak saptandı. Raporda geçen ifadeler :
diye açıklandı.

Defne Joy Foster'ın ölüm anında yanında bulunan arkadaşı Kerem Altan'ın da suçlu olmadığı adli tıp uzmanlarınca belirtildi. Anne Hatice Foster, Kerem Altan'ı ambulansı çağırmadaki geçlik için suçlamıştı fakat raporda ;
denildi. Böylece erken ya da geç müdahale için Kerem Altan'ın suçlanmaması gerektiği belirtildi.

Kerem Altan'ın avukatı Veysel Ok raporun ardından hemen müvekkilinin beraat etmesinin gerektiğini belirtti. Veysel Ok, 15 ayrı tıp uzmanının görüşünü destekleyip şu sözleri ekledi ;

Tüm bu suçlamların odağında kalan Kerem Altan ise suçsuzluk konusunda verdiği ifade de yer vermişti. Savcılık takipsizlik kararı verdikten sonra Adalet Bakanlığı talebi üzerine dava açılmış ve Kerem Altan gözaltına alınmıştı.
Altan savunmasında :

demişti.

Bende sabah gördüm, eski haber zannetmiştim.

3 sene sonra mı alkol ile birlikte ilaç aldığını anlayabilmişler?

Umarım yanılmamışlardır bu kadar uğraştıktan sonra.
Şaka gibiler zaten dahada meze olmasınlar ağzıma.

Çüş 3 yıl sonra bulmuşlar. Allah rahmet eylesin.

Konuyu up'lattılar sanmıştım ilk top 15 te gördüğümde..