boş işler yakup kardeş benim ismimi kullanarak hit peşinde koşuyolar başka da bişey yok
Forum aşkı sence olağan bi durummu peki ?
boş işler yakup kardeş benim ismimi kullanarak hit peşinde koşuyolar başka da bişey yok
benim msn adresimi herkes bilir bilmeyen varsa verim eklesin ***ve hiçbi bilgim gerçek değildir rahat olunzaten forumda da çoğu kişi msn me ekli
çok güzel bir noktaya parmak bastın
Daha zamanı var ama yakın gibi.
madem bu konuyu açmış benim üzüldüğüm tek bir mesaj koy neye üzülecem labekliyorum xemre
Olaydan ben bi b*** anlamayan bi varim heralde neyse kim kime dumduma durumu heralde
laaa en antin kuntin nickler adresler sende heraldeF
bu konuyu anlatan bir şema hazılrıcam-
Fransız kaldım.
Olaydan ben bi b*** anlamayan bi varim heralde neyse kim kime dumduma durumu heralde
laaa en antin kuntin nickler adresler sende heraldeF
Hiç bişey anlamadım olaydan.Bu konuya niye etiketlendim onuda anlamış değilim @xemrexxx))
Çıkabilecek misin bakalım işin içinden.
msn adresim sahte zaten öylesine açmıştım herkese veriyom eklesinler
Sabahlar bizimİlluminatinin oyunu bunlar kafanızı yormayın. Bu arada saat 12 yi geçmiş uyku saati geçen uyusun
konuyu açan ben bile fransızımtaka ile almila konuşmuş rüzgargülü biş ibiliyor söylemiyor xdragxx ile bir ilgisi var oalyın primavera haklı çıkmışl
Öylesine msn adresi oldugu belliNeyse Face'm yok demişssin varHemende gidip KVP beğenmişssin
- - - Ekleme - - -
Sabahlar bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?