Hahahahha Aslında onuda düşünüyorduk son anda anlaşmaya varamadık ben sadece Çiğdem'in dedikodusunu yaparım dedi
Teşekkür ederiz, eğlendirmeye çalışacağız umarım başarırız
tam ona uygun bir cevapHahahahha Aslında onuda düşünüyorduk son anda anlaşmaya varamadık ben sadece Çiğdem'in dedikodusunu yaparım dedi
Atacan gitmese o da olacaktı.
Bizde şimdi iyiki diyoruz
Herkesin hislerin tercüman olacağızDedikodu demek hemde gece yapılanından, en sevdiğimtutar bu iş.
Başarılar Danla ve Saba
Herkesin hislerin tercüman olacağız
Teşekkürler bebeğim
Teşekkür ederiz aşkım
Zaten sende fena dedikodular olduğunu seziyorumCesur bir hafta olduğunu düşündüğünüzde bende dedikodu yapmak isterim sizinle
Teşekkür ederiz aşkım
Zaten sende fena dedikodular olduğunu seziyorumHer zaman bekleriz, ne zaman istersen
Hshshshsj takılıyorum ya. Bizde zaten fikir yürüteceğiz dedikodu sayılmazYok valla benim kötülüğüm dilimde hiç arkadan iş çevirip dedikodu yapmam direk yüzüne söylerim.
Teşekkürler kıvırcıkBekliyoruz bakalım hayırlı olsun
Çok teşekkür ederiz
İki kanala da çalışırsın işte TVen'i bırak demiyorum zaten.Atacan'ın yokluğunda kanalını sahipsiz bırakmayacağıma dair söz verdim yinede tekliflere açığım
Aslında bizimki daha farklı büyük oranda güldürmeye ve eğlendirmeye yönelik olacak Aşkım aynen Atacan'ın yokluğunda @Aserat rakipsiz kalmasın
O kadar zamanım yokİki kanala da çalışırsın işte TVen'i bırak demiyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?