'Dedektif Memoli' 23 Eylül Cuma Günü TNT'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060
İLK BİZDE!

memolitntfavoriforumum.jpg

Tayfun Güneyer'in yazdığı ve yönettiği Yılan Hikayesi'nin yeni versiyonu 'Memoli' dizisi 23 Eylül'den itibaren her Cuma 20.00'da TNT'de ekranlarında yayınlanacak.

Bu kez Memoli yeni seride cinayet masası dedektifi olarak karşımıza çıkacak. Yeni versiyonunda Memoli'yi Emre Kızılırmak canlandıracak. Özlem Yılmaz köylü güzelini ve Burcu Esmersoy da Zeynep karakterini canlandıracak.

'Dedektif Memoli' dizisi 20.00'da yeni bölümü, 22.10'da tekrarı yayınlanacak.

İLK BİZDE!
Abdullah AKTAN/FavoriForumum

Bu haberin her hakkı saklıdır. İzin almadan veya kaynak gösterilmeden yayınlanması yasaktır. Bu kuralın ihlal edilmesi halinde gerekli kuruluşlarca gereği yapılacaktır.

Son düzenleme:
Paylasim için çok tesekkürler Abdullah.

Bakalim TNT reytinglerle mutlu olacak mi Memoli'nin..

Haftaya Cuma üç yeni başlayacak böylece :)

Ben Alemin Kıralı'nı izlemeyi düşünüyordum ama Memoli'yi de izleyebilirim eski günlerinin hatrına :)

tnt bu sezon biraz daha iyi pis yeidli , memoli , kurtlar vadisi... ben izlerim ama tutacak mı bilemiyorum :)

Paylasim için çok tesekkürler Abdullah.

Bakalim TNT reytinglerle mutlu olacak mi Memoli'nin..

Rica ederim. Memoli'nin TNT'yi mutlu edip,etmediğini yakında göreceğiz.

Haftaya Cuma üç yeni başlayacak böylece :)

Ben Alemin Kıralı'nı izlemeyi düşünüyordum ama Memoli'yi de izleyebilirim eski günlerinin hatrına :)

Alemin Kıralı'nı önce izlersin daha sonra'da Memoli'yi izleyebilirsin mesela. Memoli'nin tekrarı 22.10'da.

tnt bu sezon biraz daha iyi pis yeidli , memoli , kurtlar vadisi... ben izlerim ama tutacak mı bilemiyorum :)

Pis 7'li dizisi Show TV ekranlarında olacak. Hababam Sınıfı ise, TNT ekranlarında olacak. Her iki dizinin senaryosunu Gani Müjde yazacak.

İlk bizde:) teşekkürler haber için:)

Tnt yok bizde eskiden vardı ama depremden sonra ne olmuşsa olmuş eve geldim kanal yok:(

izleyecektim ama Cuma gününde AFK'i izliyorum..

Neyse artik Youtube'dan izlerim. 🙂

Ben Ve İnsan Aldandı'yı izliyordum. Şimdi Memoli'yi izleyeceğim. :)

Bu haber açıklanmadan 1 saat öncede Tayfun Güneyer'e twitter'dan dizi ne zaman başlayacak diye sormuştum. :D Cevabı almaya gerek kalmamış. :D

Bu arada düzeltme yapalım,

TNT Yayın Akışında 16 Eylül olarak gözüküyordu ancak;

Tayfun Güneyer, twitter hesabından takipçilerine; "Memoli dizisinin 23 Eylül Cuma günü başlıyor." diye yazdı.

adminim için iyi olur çünkü alemin kralınin ilk bölümünü izlemek istiyordu ama memolide vardı şimdi ikisininde ilk bölümünü izleyebilir 🙂