DC’s Legends of Tomorrow Tanıtım Fragmanı!

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
Normalde yabancı dizi fragmanları sıkıcı olur izlemem ama bu harika olmuş film gibi.
Merakla bekliyoruz.

Normalde yabancı dizi fragmanları sıkıcı olur izlemem ama bu harika olmuş film gibi.
Merakla bekliyoruz.
İlk bölümlerine bakacağım.

@destere
cw kanalına göre üst düzey bir dizi gibi olmuş yani öyle uçuk kaçık sıra dışı fantastik diziler gibi değilde atacan söylediği gibi film tadında yanı daha gerçekçi daha profosyonel bir dizi gibi görünüyor
Transformers havası var fragmanda zatn robotumuzda var atom

İlk bölümlerine bakacağım.

@destere
ilk bölümlere bakamam ilk bölüm yeterli sanırım
) o kadar dayanıklı değilim

bayağı üst düzeydi paldır küldür çat çut ışın kılıçlarıydı gaz bulutuydu ortalık toz duman kalitesi beni derinden sarstı

ilk bölüme bakarım ama fragman berbat
) bir şey çıkmaz bu diziden benlik değil prisondaki vatandaşlarda kurtarmaz diziyi ama yinede ilk bölüme bakayım
Kardeşleri çok özledim Prison'a daha çok var bu dizi ile biraz hasret gidermek istiyorum.
Sanırım sende o düşüncedesin.

CW'nin en pahalı dizisi olabilir bence.
Fragman baya aksiyonlu çünkü.

Bende Transformers havası aldım.

süperkahraman dizisi ayoll ne bekliyorsun birde dil uzatmış utanmadan koparıcam bir gn dilinide kafanıda

@Tolstoyevski yi etiketleyeydin belki sevecektir bunu
transformers falan seviyordu sanırım ya da matrixdide ben karıştırmış olabilirim

@sürgünüm tam senlik dizi buldum eşkiyayı bir dakika bırak buna koş
))

süperkahraman dizisi ayoll ne bekliyorsun birde dil uzatmış utanmadan koparıcam bir gn dilinide kafanıda
nereye dilimi uzatayımki dizide numunelik bir kız dahi yok ben bunlara dilimi uzatmam
)

Hep izlicez izlicez diyorsunuz izlerken yok. Dizi de benlik değil.

@Tolstoyevski iyi hatırlattıın sever bence.

Aksine hiç mi hiç sevmem, ne zaman gördünüz fantastik dizi sevdiğimi?

Yeni çıkacak dizilerden sadece Prison Break'i bekliyorum ondan da haber yok.

Aksine hiç mi hiç sevmem, ne zaman gördünüz fantastik dizi sevdiğimi?

Yeni çıkacak dizilerden sadece Prison Break'i bekliyorum ondan da haber yok.
matrix den yola çıktım o da fantastik değilmiydi

bu tarz dizileri sevmediğini biliyorumda bilimkurguya falan kaçıyordur belki konusu bellimi olur

Prison Break'ta ki kardeşler bu dizide başrol o yüzden seversin dedik.
Konuda ki resimlere bak.
prison break i güzelleştiren konusuydu ama, önce insanlar konuyu sever sonra dizideki karakterleri sever

Matrix ve fantastik? Haşa ne münasebet.
Ne zamandır söz vermene rağmen hâlâ şu üçlemeyi izlemedin, bir süre boşver dizileri şu üçlemeyi bitir sonra de, ötekiler filmse bu nedir?

@Harunnn60 genelde oyunculara göre dizi, film seçmem. Önemli olan tek şey kurgusu, hikayesi, senaryonun akıcılığı ve oyunculukların gerçekçi olması. Bir de yönetmenin kaliteli iş çıkarması. Bu beşi bir araya gelirse (Breaking Bad ve Lost gibi) o zaman izlerim.

izlemedim haklısın sadece isim fantastik bir çağrışım yaptı bende
) fırsat bulamıyorum filmlere bulsam daha sırada bir çok film var hala senin önerdiğin nemfomaniayamıydı neydi onu izleyeceğim diyorumda nerde işte sadece diyorum

oh be sonunda geldi tanıtım ve beklediğimize değecek gibi gözüküyor dizi hadi bakalım çok değil 1.5-2 ay kaldı