''DC’s Legends of Tomorrow'' Dizinin Fragmanı Yayınlandı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1431629605.jpg

Arrow ve The Flash'ın yaratıcıları Greg Berlanti ve Marc Guggenheim'ın imzasını taşıyacak olan kardeş dizi, DC's Legends of Tomorrow'dan ilk fragman yayınlandı.

Genel hatlarıyla Rip Hunter karakterine yoğunlaşacak olan DC's Legends of Tomorrow, daha fazla süper kahraman hikayesine doymak isteyenlere ilaç gibi gelecek.

Oyuncu kadrosunda Victor Garber, Brandon Routh, Arthur Darvill, Caity Lotz, Dominic Purcell ve Wentworth Miller gibi isimler bulunuyor. İşte o fragman:

Aaa @Çiğdem- Arrowdaki sara bundaaaa :love1:
Bu kadın ölmemişmiydi lo :)
Vay be kadını mezardan çıkarıp ölümsüzlük suyuna batiriyorlar :love1:

Bu dizi 2 reytingi gören ilk Cw Dizisi Olur bence kesinnn... :love1:

Aa Stephen amellin kuzenide var :)

Son düzenleme:
Offf bütün kahramanlar toplanmış:X harika olacak.Ben tek Demir Adam'ın çakması olacak sanmiştim başka sitede resmi görünce:X Çok güzel

Aaa @Çiğdem- Arrowdaki sara bundaaaa :love1:
Bu kadın ölmemişmiydi lo :)
Vay be kadını mezardan çıkarıp ölümsüzlük suyuna batiriyorlar :love1:

Bu dizi 2 reytingi gören ilk Cw Dizisi Olur bence kesinnn... :love1:

Aa Stephen amellin kuzenide var :)
avengersın çakması mı olacak ne:(
Offf bütün kahramanlar toplanmış:X harika olacak.Ben tek Demir Adam'ın çakması olacak sanmiştim başka sitede resmi görünce:X Çok güzel
emre hemen karalamaya başlamışsın gelicne @destere de uğrar hemen buraya laf sokmaya :F:F:F

@Forumdash @cookies çok güzel güzel bir dizi olucak
arrow dizisinden atom ve sarah the flashtan captaint cold ve yanan adam gerçekten çok ilgi çekici karakterler bunlar 2 dizininde :Z

DC’s Legends of Tomorrow ve Containment (eski adıyla Cordon), Ocak-Şubat döneminde başlayacak.