halka cemaat tarafından dağıtılması))) cemaat halk zaten yahuu ))Yahu Kur'an ın Kürtçe meali olunca roman mı oluyor? Yine Kur'an. Besbelli ki doğudan oy toplamak için yapılmış bir olay, yoksa pekala cuma namazlarında halka cemaat tarafından dağıtılabilirdi. @beyazsoy
öyle bir amacım yoktu ki sadece adı geçti ben de konuda bulunsun diye koydumhalka cemaat tarafından dağıtılması))) cemaat halk zaten yahuu ))
Kürtçe meal ayrı kuran ayrı yahuu.. Kürtçe meal Erdoğan zamanında devlet tarafından ilk kez bastırıliyor. bunun reklamını Erdoğan yapıyor. Erdoğan bunun reklamını yapmasın diyorsan bilemem ama bu bir icraatsa kendi yaptırmışsa yaptırdım diyecek. babasının hatrına değil oy için yapılır bütün icraatlar. ibadet olsa haklısın gizli yapılmalı reklam yapılmamalı burda durum farklı
@yatutarsa ilk kez basıldı demiyoruz devlet ilkkez battı diyoruz. ayrıca her önüne gelen meal yazacak bunu diyanet basacak böyle mantık olur mu ya)) daha senle yeni bir ayetin mealini tartıştık hatalı yorum yapıyorlar dedin, senin linkini verdiğin kişi tonlarca hata yapmışsa bunu vebalini diyanet niye alsın
Bak kendin diyorsun oy için yapılır. Cumhurbaşkanlığı yemini ederken tarafsız olacağını söyleyen köydeki Halil amca mıydı?halka cemaat tarafından dağıtılması))) cemaat halk zaten yahuu ))
Kürtçe meal ayrı kuran ayrı yahuu.. Kürtçe meal Erdoğan zamanında devlet tarafından ilk kez bastırıliyor. bunun reklamını Erdoğan yapıyor. Erdoğan bunun reklamını yapmasın diyorsan bilemem ama bu bir icraatsa kendi yaptırmışsa yaptırdım diyecek. babasının hatrına değil oy için yapılır bütün icraatlar. ibadet olsa haklısın gizli yapılmalı reklam yapılmamalı burda durum farklı
@yatutarsa ilk kez basıldı demiyoruz devlet ilkkez battı diyoruz. ayrıca her önüne gelen meal yazacak bunu diyanet basacak böyle mantık olur mu ya)) daha senle yeni bir ayetin mealini tartıştık hatalı yorum yapıyorlar dedin, senin linkini verdiğin kişi tonlarca hata yapmışsa bunu vebalini diyanet niye alsın
bu haberi hdp paylaşıyor ve çarpışıyor daha önce meal yazıldı diye bende o açından dedimöyle bir amacım yoktu ki sadece adı geçti ben de konuda bulunsun diye koydum
senin 7 yıldır değişen anayasa maddesinden haberin yok sanırım.)) CB artık halkın oyu ile seçiliyor)) adam yaptığı icraatı anlatacak tabi. ama çarpıtma uzmanı paralel ve hdp ve doğan medyası . kuranla oy istiyora getirdi olayı. Allah var bende ilk resmi görünce öyle sandım.(demek iyi çatışıyor bu basın olayları) sonra içeriği okuyup, izleyince olayın başka olduğunu anladım.Bak kendin diyorsun oy için yapılır. Cumhurbaşkanlığı yemini ederken tarafsız olacağını söyleyen köydeki Halil amca mıydı?
Allah büyük.Hiç savunulacak bir şeyi yok Allah elbet bunlara gerekene yapar ama benim asıl üzüldüğüm bunlara inanıp oy verenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?