Davutoğlu'na Başbakanlığı Rasulallah'ın Vermesi

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,230
Puanı
1,060
Kim olduğunu bilmediğim bir abimiz tarafından dile getirilen insanı dumura uğratan iddia

😱 fetullahtan beytullaha geçince ayarları bozulmuş bunların

Elinde Kur'an ile meydanlarda oy toplamaya alışkın kesimden beklenecek bir gelişme.

Bu kendini kaybetmiş, yoldan sapmış insanlar zamanında "Erdoğan'da Allah'ın vasıfları var" diyecek kadar hadsizleşmişti.

Elbet bir gün Allah sizden, dini, çıkarları için kullananlardan, Allahla aldatanlardan hesap soracak!

Bunlar değil miydi koca peygamberi kamyonete bindirdiler diyen.

her uyduruk yalan çarpıtmadan ne olduğu belirsiz tiyatrodan medet ummak.. . AKP birilerinin ayarlarını fena bozdu sanirim))) yada delinin çıkıp böyle demiş ne yapalım yani. herşeye inanmayın yahuu)))

@Tolstoyevski Erdoğan elindeki Kurani Kerim' değil. ilk haberleri görünce bende tepki verdim ama o tuttuğu Kuranın Kürtçe meali. diyanet ilk kez basınca ve onun emriyle basınca meali tabiki kulanacak yapadık mi desin yani. tek kuran değil Risaleleri de Erdoğan bastırdı siyasetçi bunların reklamını yapar.

Bakara suresiyle 'Bakara Makara' diye dalga geçenler değiller miydi?

Hiç savunulacak bir şeyi yok Allah elbet bunlara gerekene yapar ama benim asıl üzüldüğüm bunlara inanıp oy verenlere.

Yahu Kur'an ın Kürtçe meali olunca roman mı oluyor? Yine Kur'an. Besbelli ki doğudan oy toplamak için yapılmış bir olay, yoksa pekala cuma namazlarında halka cemaat tarafından dağıtılabilirdi. @beyazsoy
halka cemaat tarafından dağıtılması))) cemaat halk zaten yahuu ))

Kürtçe meal ayrı kuran ayrı yahuu.. Kürtçe meal Erdoğan zamanında devlet tarafından ilk kez bastırıliyor. bunun reklamını Erdoğan yapıyor. Erdoğan bunun reklamını yapmasın diyorsan bilemem ama bu bir icraatsa kendi yaptırmışsa yaptırdım diyecek. babasının hatrına değil oy için yapılır bütün icraatlar. ibadet olsa haklısın gizli yapılmalı reklam yapılmamalı burda durum farklı

@yatutarsa ilk kez basıldı demiyoruz devlet ilkkez battı diyoruz. ayrıca her önüne gelen meal yazacak bunu diyanet basacak böyle mantık olur mu ya)) daha senle yeni bir ayetin mealini tartıştık hatalı yorum yapıyorlar dedin, senin linkini verdiğin kişi tonlarca hata yapmışsa bunu vebalini diyanet niye alsın

öyle bir amacım yoktu ki sadece adı geçti ben de konuda bulunsun diye koydum

Bak kendin diyorsun oy için yapılır. Cumhurbaşkanlığı yemini ederken tarafsız olacağını söyleyen köydeki Halil amca mıydı?

öyle bir amacım yoktu ki sadece adı geçti ben de konuda bulunsun diye koydum
bu haberi hdp paylaşıyor ve çarpışıyor daha önce meal yazıldı diye bende o açından dedim

birde verdiğin likin başlangıcıdaki "Kürtçe kuranı kerim" diyerek nasıl bir cehalete imza attığını görmüşsündür umarım. kuran arapçadir hatta tamda arapça değil Kureyş lehcesiyle yazılmıştır.

ha bu arada haber kendini yalanlıyor. Kürtçe Kuran mealini ilk akp döneminde yayınlanmasını anlatıyor. ama ilk Kürtçe meal 2007de basilabilmis))) gerisi komediye giriyor 2007de iktidarda kim vardı acaba))

Son düzenleme:
Bak kendin diyorsun oy için yapılır. Cumhurbaşkanlığı yemini ederken tarafsız olacağını söyleyen köydeki Halil amca mıydı?
senin 7 yıldır değişen anayasa maddesinden haberin yok sanırım.)) CB artık halkın oyu ile seçiliyor)) adam yaptığı icraatı anlatacak tabi. ama çarpıtma uzmanı paralel ve hdp ve doğan medyası . kuranla oy istiyora getirdi olayı. Allah var bende ilk resmi görünce öyle sandım.(demek iyi çatışıyor bu basın olayları) sonra içeriği okuyup, izleyince olayın başka olduğunu anladım.

çok yanlış bi cümle kurmuş belki öyle demek istemedi rüyasında gördüğünü o şekilde aktardı ama yanlış
her haltı genele yaymayın be Allah gerçekten çok büyük bu ülkeyi sizlere ve sizin zihniyetinize bırakmayacak İnşallah biz hakkın tarafında olmaya devam edeceğiz
kendi söylediklerine kendileri bile inanmayanlar konuştuklarına kimsenin inanmadığını bildiği için notere tasdik ettirmeye çalışanlar (chp) iktidara gelince 3,5 senede ülkeyi iflasa getirip kaçıp giden sözde milliyetçiler (mhp) ve teröristler bu ülkeyi Ak Parti düzlüğe çıkardı büyüttü geliştirdi buralara getirdi bi daha eskiye dönmeyiz sizlere oy yok