Davut Güloğlu, Acun Ilıcalı'nın Survivor teklifine ne yanıt verdi...

paramparça

Yeni Üye
Konu Sahibi
Katılım
4 Şubat 2012
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
0
Puanı
22
Son günlerde sosyal ağlarda çıkan "SURVIVOR" adlı yarışmaya katılması konusunda yoğun istek olan sanatçıya bu teklifin Acun Ilıcalı tarafından geldiği ve menajeri Uğur KOPUZ ile konu hakkında Acun Ilıcalı ve ekibiyle çok samimi ve sıcak bir ortamda toplantı aldıklarını lakin albüm ve" DG CONCEPT 2012 projesinin detaylarından bahsedilince sanatçı DAVUT GÜLOĞLU’nun farklı bir projede yer almasının uygun olacağı kanısına varıldı.

4 ayı aşkın süredir İngilizce, özel dans dersleri alan ve 20 kişilik bir dans ekibi ile yeni albümüne 2 yılı aşkın süre ile 13 yıldır beraber çalıştığı aranjör-sanatçı SUAT AYDOĞAN ve ENVER AKARCALI ile farklı hazırlanan sanatçı DAVUT GÜLOĞLU ayrıca dünya çapında ünlü bir stilist ile tüm kıyafet kreasyonunu da değişti.

DG CONCEPT 2012 proje ismi olan yeni yüzü ile sanatçı DAVUT GÜLOĞLU ayrıca çok ünlü bir dünya starı ile de düet yapmayı planlıyor.
 
Davut Güloğlu'nun kariyeri son yıllarda ciddi bir düşüşte. Survivor yerine yeni projelerine ağırlık vermesi kendisi için olumlu bir gelişme.
 
Survivor a katilsaydi Balkon gözünde tamamen biterdi
 
survivora gidipte abat olanına raslamadım. acunun hangi yarışmasında çıkan parlıyor allah aşkına tek bu programlar acuna yarıyor
 
survivora gidipte abat olanına raslamadım. acunun hangi yarışmasında çıkan parlıyor allah aşkına tek bu programlar acuna yarıyor

yok artık acunun yarışmasında yarışan otomatikman ünlü oluyo ünlü olanda şöhretine şöhret katıyo
 
Acun da nerede ilgi çekici ünlü var gidip onu buluyor