David Yates Yeni Tarzan Filmini Yönetecek!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,343
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Dünyaca ünlü Harry Potter serisinin son 4 filminin yönetmeni olarak tanıdığımız David Yates'in Potter serisinden sonra yöneteceği ilk film nihayet belli oldu.

Yates, Warnes Bros Pictures imzalı ünlü çizgi karakter Tarzan'ın beyaz perdeye uyarlamasını yönetecek. Ocean's Eleven serisinin yapımcısı Jerry Weintraub'un yapımcılığını yapacağı filmin kadrosu ise henüz belirlenmedi. Henry Cavill, Charlie Hunnam ve Tom Hardy film için adı geçen oyuncular arasında yer alıyor.

Filmin vizyon tarihi henüz belli olmasa da 2015'te vizyonda olabileceği ön görülüyor...

bu tarz filmlerle hiç aram yok tarzandı king kong du

madem hayal gücünüzü kullanıyorsunuz var olanı abartmayın olmayanı anlatın ..

Senin aran yok ama milyar dolarlar kazanıyor adamlar..

hımmm...Bu film 2 kategoride de çekildi.Bi kategoride olanı izledim.Diğerini izlemedim.İzlemediğim katagoridekinden çekicekse "amaaaan pas geç" diyorum ama diğer türlüsünü çekecek ise Dilber Hala'dan alıntı yaparak; "hadi bakalım bekliyorum vuyyş ateş basti haaaa" diyorum

eski filmlerden maymunlar cehennemi vardı çok güzel bir filmdir zamanına göre yapılmış bence en iyi bilimkurğu filmi .
)

onun tarzında yeni filmler görmek istiyoruz ..

eski filmlerden maymunlar cehennemi vardı çok güzel bir filmdir zamanına göre yapılmış bence en iyi bilimkurğu filmi .
)

onun tarzında yeni filmler görmek istiyoruz ..
2011 'de yine çekilmiş izledin mi onu yoksa eskilerden 5 seriyide izledin mi?

2011 'de yine çekilmiş izledin mi onu yoksa eskilerden 5 seriyide izledin mi?

eskilerden 5 seriyide izledim ama her filmde olduğu gibi ilki orjinalidir tüm tılsım ilk filmlerdedir devam serilerini sevmem baba 2 haricinde ..

eskilerden 5 seriyide izledim ama her filmde olduğu gibi ilki orjinalidir tüm tılsım ilk filmlerdedir devam serilerini sevmem baba 2 haricinde ..
Eski filmleri izlemem bu aralar aklımda eski filmlerden bi film var ona bakıcam