David Luiz: "Barcelona'dan Somut Teklif Gelmedi"

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
7 Eylül 2011
Mesajlar
33,327
Reaksiyon puanı
3,579
Puanı
910
Konum
İSTANBUL
[h=2]Brezilyalı savunma oyuncusu Chelsea'ye bağlılığını koruduğunu söylerken, Camp Nou'da oynamanın her oyuncu için çekici bir şey olduğunu belirtti.[/h]
Chelsea'nin savunma oyuncusu David Luiz, Barcelona'nın her oyuncu için çekici bir kulüp olduğunu ancak şu an sadece takımına konsantre olduğunu söyledi.

Barcelona'nın Milan'dan Thiago Silva'yı alma girişimlerinin başarısız olmasının ardından, 24 yaşındaki oyuncunun ismi Katalan ekibiyle anılmaya başlanmıştı.
Geleceği hakkındaki söylentilerin farkında olduğunu belirten Luiz, yine de şu ana kadar kendisine somut bir teklif gelmediğini belirtti.

Sport'a konuşan Luiz, "Bu konu hakkında hiçbir şey bilmiyorum dersem yalan söylemiş olurum. Bunun farkındayım çünkü aylardır Barça'nın muhtemel ilgisi hakkında haberler yapılıyor. Söyleyebileğim tek şey ortada bir görüşme yok ve kimse bana somut bir teklif yapmadı. Ben %100 Chelsea oyuncusuyum." ifadelerini kullandı.

Katalan ekibi hakkındaki fikirleri sorulduğunda ise Brezilyalı yıldız, "Onlar harika bir takım ve fantastik bir futbol oynuyorlar. Her oyuncu Barcelona'da oynamaktan dolayı mutlu olur ama ben şu an Chelsea'nin üyesiyim." dedi.