Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Forumda görevini layikiyla yerine yetiren, cizgisinden hic ayrilmayan, sohbeti kadar sicakkanliligi ile de dikkatimi ilk günden itibaren ceken biridir kendisi.Kendisi hakkinda fazla birsey bilinmesede Istanbul'da yasadigi ve Trabzonsporlu oldugu bilinmektedir. Karadayi-Kacak-Kurtlar Vadisi Pusu dizilerini izledigini biliyorum Gizemliligi hatsafada yalniz. Merak etmiyor degiliz Futbu'daki basarisi da söylenmeye deger Geceleri gelip yönetim görevini uygulayacagi olmasini bilmek ise cok iyi Lakabi "yarasa" diyorlar da son zamanlarda eskiye göre biraz daha erken yatip, gündüzleri biraz daha erken geliyor gibime geldi
Forumda görevini layikiyla yerine yetiren, cizgisinden hic ayrilmayan, sohbeti kadar sicakkanliligi ile de dikkatimi ilk günden itibaren ceken biridir kendisi.
Kendisi hakkinda fazla birsey bilinmesede Istanbul'da yasadigi ve Trabzonsporlu oldugu bilinmektedir. Karadayi-Kacak-Kurtlar Vadisi Pusu dizilerini izledigini biliyorum Gizemliligi hatsafada yalniz. Merak etmiyor degiliz
Futbu'daki basarisi da söylenmeye deger
Geceleri gelip yönetim görevini uygulayacagi olmasini bilmek ise cok iyi
Lakabi "yarasa" diyorlar da son zamanlarda eskiye göre biraz daha erken yatip, gündüzleri biraz daha erken geliyor gibime geldi