Belli olmaz bu işler2. sezonu kim bilecek sankiAncak tahmin eder millet fazlası olmaz
Belli olmaz bu işler2. sezonu kim bilecek sankiAncak tahmin eder millet fazlası olmaz
Benim de bilgisayarım bozulduŞu Finalde ortaya çıkan malum şeyi destere sadece tahmin edememiş . Ben bile etmiştim
Aaa bu arada @destere bu konuyu aç derken bana @mrt-06 tek izlicekse açma demişti yani sinek avlayacak diye düşünmüştük burayıAma MasacRE ben destere , Forumdash bitirdik . @gözlemci @Doğu da başlamışlardı onlarda izliyorDizi baya tuttu forumda , benim açmamda uğurlu gelmiş olabilir tabi
O arkadaşa söyle beni etiketlemesinAaa ne oldu yine cnm 😱😱😱
O arkadaşa söyle beni etiketlemesin
Kafasına fırlatabilseydin keşke yanında olsaydıda
Kafama kadar fırlatamazdı. Yine yere fırlatırdı çaresizliktenKafasına fırlatabilseydin keşke yanında olsaydıda
Boyum yetmedi orasına@XanTier
Sen bilgisayarı kaldıramayınca pişmiş kelle gibi sırıtır XanTierKafama kadar fırlatamazdı. Yine yere fırlatırdı çaresizlikten
Keyiften puromu yakar gülerek izlerim sinirlenişiniSen bilgisayarı kaldıramayınca pişmiş kelle gibi sırıtır XanTierSende yere bırakırsın Bilgisayarı ayağını ezer
Bununla ilgili Yeşilçam’dan örnek paylaşmayacak mısın?Sen bilgisayarı kaldıramayınca pişmiş kelle gibi sırıtır XanTierSende yere bırakırsın Bilgisayarı ayağını ezer
Kemal Sunal ın bilgisayarı olsaydı bulurdum büyük ihtimal benzer bir sahne arşivimden cnmBununla ilgili Yeşilçam’dan örnek paylaşmayacak mısın?
Toplasan 10 cm ya var ya yok aramızdaki farkKemal Sunal ın bilgisayarı olsaydı bulurdum büyük ihtimal benzer bir sahne arşivimden cnm
Ama şu deve benzetiyorum ben @XanTier i geçen günde demiştim boyu posu yüzüde benziyor patates suratlıSenide böyle kaldırır vlla
Atacan 170 ben de 171 falan işte. Bunlar abartı hep. Sen bana inan
Facede gözüme çarpıyon hiç ufak tefek görünmüyorsun ne 1.71 beAtacan 170 ben de 171 falan işte. Bunlar abartı hep. Sen bana inan
Atacan'a mı inanacaksın bana mı?Facede gözüme çarpıyon hiç ufak tefek görünmüyorsun ne 1.71 be
Ben gözüme inanıyorumAtacan'a mı inanacaksın bana mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?