'Dark'ın 3. Sezonu Ne Zaman Başlıyor?

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,688
Puanı
1,060

Netflix’in sevilen dizisi 'Dark’ın 3. sezonu ne zaman başlıyor?

Yaratıcılığını Baran do Obar ve Jantje Friese’nin üstlendiği bilim kurgu - gerilim türündeki dizi, Almanca olan ilk Netflix orijinal dizisi olma özelliğini taşıyor. Kadrosunu ise Oliver Masucci, Jördis Triebel, Lisa Vicari gibi isimlerin oluşturduğu dizinin 3. sezonu 27 Haziran'da başlayacak.

"Dark" 3. sezon bölümleriyle 27 Haziran'da Netflix'te!

Dün bizzat ekibin calisanlarindan aldim haberi, Corona'ya takilmis olmamasi harika haber. Merakla bekliyoruz.

Reactions: serhatt
Delilleri paylaştım zaten
@kerem ve @Tolstoyevski cevap beklıyorum
Gidişatı bize çizmişlerdi

Tam hatırlamıyorum ama benzer bir durum ikinci sezon için de geçerliydi sanırım, bilinçli olarak yapılmıştır dediğin gibi.
@MEnes diziyi yakın zamanda izlemişti de bunu konuşmuştuk hatta, hatırlıyorsa detay da versin benim çok aklımda kalmamış muhabbet.

Reactions: MEnes and Forumdash
Delilleri paylaştım zaten
@kerem ve @Tolstoyevski cevap beklıyorum
Gidişatı bize çizmişlerdi

Benim rakam hafızam kuvvetli değil pek, o detayları bile unuttum sayılır zaten dizi başlamadan ilk 2 sezonu yeniden izleyeceğim yine.

Deneyip yarıda bırakmıştım daha önce çok karışık gelmişti. Kağıdı kalemi elime alıp tekrar başlayıp yetişeceğim inşallah üçüncü sezona.

Şu an yaşayan en iyi diziyi yarım bırakmış olmana çok şaşırdım, senden beklemezdim. 😱

Lütfen izleyin
Yorgun beynim bi daha izlemeye dayanamaz. Aklımda kalanlarla 3.sezona devam edicem. Takıldiğim yerde rehbere sormam gerek

Söyleme böyle şeyler, bak yakışmıyor senin gibi SABAR sever birine.

Ekli dosyayı görüntüle 79176

Abartma derken neden abartayım ki gerçekten yaşayan en iyi dizi nezdimde ve çoğu kişi için öyle

Ama BCS dolayısıyla taş geleceğini biliyordum o yüzden vurgulaya vurgulaya iki kere dediğim doğrudur
. Fakat sen de Dark’cısın o yüzden şimdi hiç mi hiç ikisini kıyaslama gibi bir şeye girmeyeyim diziden soğumaman için, B sınıf İdare eder bir dizi olarak gördüğüm ve fanatiği olmadığım Ozark’la kıyaslarken bile dediklerim malum iken A+++ olarak görüp Top 5’imde yer alan üstelik Alman disiplini içeren diziyle kıyaslarsam... 🤐

Reactions: MEnes and Sherlock

Hem sen, hem de o bahsettiğin çoğu kişi net bir şekilde abartıyor.

Sadece BCS değil ki, Westworld falan da bu diziden daha iyi.
Bahsettiğin gibi en üst düzey dizilerden olduğunu düşünmüyorum açıkçası, senaryosu biraz beyin yakıyor diye böyle söylüyorsun bence.

Reactions: Tolstoyevski
26 Haziran gecesi ezbere başlayalım o zaman.

Bişey sorcam spoiler içerir. @kerem @Tolstoyevski
2.sezon finalinde tarihi belirtmemişlermiydi

https://twitter.com/x/status/1251112686890422274
Deneyip yarıda bırakmıştım daha önce çok karışık gelmişti. Kağıdı kalemi elime alıp tekrar başlayıp yetişeceğim inşallah üçüncü sezona.

https://twitter.com/x/status/1251111737065168898

Ben hatırlıyorum net şekilde. Hatta 3. sezon yayın tarihi için 27 Haziran açıklandığında aha dizide bu tarih vardı dedim.
Bilinçli yapılmıştır demiştim, bizim mekanda da bunun muhabbetini yaptığımı hatırlıyorum sanırım...

Reactions: Sherlock

Hayret detaylıca olmasa da doğru hatırlıyormuşum.

Reactions: MEnes