YS Dargın Çiçekler 4.bölüm(Özel Konuk Çiğdem)

gözlemci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,616
Puanı
861
cooltext267316619929064-png.57885

Özel konuk @Thequeer

Karakterler :
@vadikızı (Melek)
@Çiğdem- (Çiğdem)
@Thequeer (Baha)
@destere (Selim)
@denizz19 (Deniz)
@Ahmed (Ahmed)
@sokak sanati (Umut)
@pompy (Ali Ozan)
@xemrexxx (Emre)
@gözlemci (Enis)
@pompy (Ali Ozan Komiser)

4.Bölüm

Melek: Çiğdem kim gelmiş tatlım?
(Çiğdem kapıyı açtığında şok olur karşısında 2 senedir eve uğramayan komiser Ali Ozan vardı yani babasıydı)
Çiğdem:
Babammm !!

(Deniz ,Çiğdem'in babam demesini duyar duymaz kaçacak delik aramaya başlar ve salonda bulunan çekyatın arkasına saklanmak için ayağa kalktığı sırada Ali ozan komiser içeriye girer)

Deniz: Aaa (öksürerek) öhöö , öhöö

Melek: Bonişimm iyi misin? (Babasına dönerek) gel ayakta kaldın babam seni tanıştırayım . (su getirmeye çıkar)

Ali Ozan : (iç ses) Allah Allah ! (diyerek düşünmeye başlar) ben nerede görmüştüm bu çocuğu (Sırıtarak Denize döner) Gel delikanlı otur hele tanışalım

Songül: Kızlar çok sıkıldım hepinizden, sizlerle aynı evi paylaştığım için de her gün lanet ediyorum

Meral: Aaa delinin zoruna bak git kiraya çık o zaman , her ne kadar dargın olsakta evde hepimize 1 o da düşüyor .

Songül: İyi güzelde salonda da şu pamuk prenses kılıklı Emre yatıyor , tv bile izletmiyor nerden geldi bu muşmula suratlı

(Selim mobilya dükkanında garip düşüncelere dalıp gitmiştir)

Selim: (İç ses) Çiğdemimle evlenmenin yolunu bulmam gerekiyor acaba kaçırsam mı, yoksa mahallede adını çıkarıp bana mecbur kalmasını mı sağlasam?

(Selim derin derin düşünken babası çıkagelir ve Selim'in ensesine bi şaplak atar ve söze girişir , aferin oğlum dolabı da yanlış adrese bırakmışsınız Melek hanım bi ton laf söyledi )

Selim: Şey, hımm diye kekelerden aklına bir fikir gelir

Selim: Aman baba salla gitsin Melek hanım dolabına kavuşur ama ben kavuşacak mıyım bilmem

(Babası bir tokat daha patlatır ensesine , eşşek herif yine ne kavuşmasından bahsediyorsun annen senin için görücüye gidiyor bu akşam)

(
(Akşam olmuştur kızlar yine kavga etmeye başlar)

Emre: eee kesin be sizi mi dinleyeceğim , diyerek gözlerini laptopa çevirir.

Emre (iç ses) Bakalım forumda neler dönüyormuş

Emre: (mırıldanarak) Hımm bak sen şu mrt-06 'ya beni senaryolarında şeytan gibi göstermiş hep ,

birden bağırırak ohaa pes diyorum (kızlar döner)

Emre: Aa yok birşey bi haber gördümde siz devam edin kavganıza

Emre ( mırıldanarak) Ben bu kadar şeytanlık bilmezdim, madem öyle bende öyle davranmaya çalışırım tıpkı forumdaki emre tiplemesi gibi....

Melek: Herşey yoluna girmişken çayları getiriyorum ( içeriden çıkar mutfağa gider orada Çiğdem'İn yaptığı kekleri görür )

Melek ( iç ses) aaa dur yan komşulara da götüreyim onlarla da kaynaşırız hem , diyerek kekin yarısını saklama kabına koyar ve çıkar

(Ahmed ve Baha yataktadır ve evin kapısı açıktır )

Melek: Komşu diye kapıyı tıklatır ama açık olduğunu görünce, aa açıkmış gireyim de bırakayım hem bi selamda vereyim

(Melek içeriye girer fakat arka odadan gelen sesleri duyunca oraya doğru yönelir)

Ahmed: yapma, yapma sakın diye biraz isteksizce birazda cilveli bir şekilde konuşur

Baha: Bebeğim daha bitmedi bu mahallede bize birşey olmaz , eve de kimse uğramaz , gül gibi geçinirz seninle

Ahmed: Yarın gece o zaman tekrar bu yatak alevlensin

(Melek kapıya gelir ve aralıktan Baha ve Ahmed'i görür )

(Selim annesinin kendisi için görücülüğe gittiğini duyunca planını uygulamaya başlar. Çiğdemler'in eve gelir ve cama taş atarak Çiğdem'in dışarı çıkmasını söyler- ona planlarını anlatır ve eve döner)

Selim: hazır mısın Çiğdemim hogatham

Çiğdem : Tabi hazırım aşkım artık evlenelim (birlikte elele nikah salonuna giderler)

Selim: (İç ses) Sonunda evleniyorum sanırım Allahım, çıldırıyorumm (yerinde garip hareketler yapar)

Çiğdem: Ne oldu aşkım ,yerin de duramıyorsun galiba?

(Çiğdem ve Selim nikah masasına otururlar karşılarında hafif beyaz tenli orta boylu nir nikah memuru oturmaktadır.)

Enis: Evet hazır mısınız, Gelin hanım? Damat bey? (etrafa bakınır) eee hani nikah şahidi?

Selim: Onlarsız olmuyormuydu ya ...? Enis sözünü keserek

Enis: Herkes olmaz der efenim ama ben oldururum, şimdi siz bana 100 lira ateşleyin bende sizi koca-karı ilan edeyim (kahkayı basar)

Selim: nasıl yani ee iyyimiş o zaman

Selim : ( İç ses) Allah Allah bu da yeni sanırım diyerek cebindeki 100 lirayı nikah memurunun yakasına sıkıştırır

(Çiğdem evlilik cüzdanını sallaya sallaya mahalleye girer, Selim ona artık beraber yaşamak istediğini söyler)

( Ahmed ve Baha uyanır , Ahmed kapıdan dışarı adımını attığında yerde bileklik bulur eve bir başkasının girdiğini anlar ,kapıyı kapatır ve Baha'ya dönerek)

Ahmed: Olamaz biri bizi görmüş olmalı umarım görmemiştir .

Baha: Boşver bebişim görse kaç yazar ama dediğin gibi umarım görmemiştir.

Umut( iç ses) heh uyandı yine bizimkiler, şu işimi halledeyim de evdeki pisliklerden de kurtulayım

(Çiğdem ve Selim nikah sonrası, Selim'lerin eve gelmişlerdir ve odada uyuyorlardır. Kapı çalar birden )

Çiğdem : Kapı hayatım ...?

Selim: Annemlerdir sen bak gelinini görsünler onlarada süpriz olur hem .

(Çiğdem kapıyı açar karşısında sarışın uzun boylu bir kadın ve yanında 8 yaşlarında bir erkek çocuğu)

Nastashia : Sen kimsin nirde benim koca ? Selim benim koca çekil çağir onu

Çiğdem yere düşer ve bayılır.

Ali ozan Komiser yataktan kalkarken dün konuşulanlar aklına gelir , tam o sırada telefonuna bir mesaj gelir
Mesaj : Komiserim Deniz tural adındaki şahıs askerlikten kaçmış bizimde dikkatli olmamız gerekiyormuş şahısın resmi aşağıdadır.

86534.jpg
4.Bölüm Sonu

Son düzenleme:
:F:F:kiki::kiki:ay koptum okurkenn neler oldu öylee @Thequeer @Ahmed sizi fena bastım vallahi @gözlemci senden ne güzel nikah memuru oldu öyle yaa:kiki:babamızda @denizz19 sevecekmi acaba birde nerde gördüm diyo dur bakalım bu işin sonu nereye varıcak abo denizin kaçak olduğu ortaya çıkıcakk

@denizz19 @MasacRE- @vadikızı @batuhankaralar @sokak sanati @Aserat @DarkLegenD @S.G.A.T. @pompy @XanTier @Ahmed @Yiğitt @Dosi @Thequeer @turkuazz @mrt-06 @Çiğdem- @xemrexxx

:F:F:kiki::kiki:ay koptum okurkenn neler oldu öylee @Thequeer @Ahmed sizi fena bastım vallahi @gözlemci senden ne güzel nikah memuru oldu öyle yaa:kiki:babamızda @denizz19 sevecekmi acaba birde nerde gördüm diyo dur bakalım bu işin sonu nereye varıcak abo denizin kaçak olduğu ortaya çıkıcakk
Haftaya özel bölümü baha için yapıyorum @Thequeer :A :A bakalım ne olacak sizin basılmanız :A

Son düzenleme:
Diyaloglar harika olmuş,Songül ile Meral arasındaki diyalog iyiydi,ayrıca Selim ile Çiğdem konuşmaları da iyi olmuş.komiser Ozan'ın kapıyı çalmasıyla durumlar karışık oldu,ayrıca bölüm sonunda denizin askerden kaçtığını anladı.emegine sağlık @gözlemci iyi bir bölüm olmuş:)

:F:Fkesin çok eğlenceli olacak yine bahacımın finalleri varmış o yüzgen gelemiyor foruma:D
@Çiğdem- ve @destere özel bölümleri bitti :A Şimdi nikahın gerçek mi yoksa sahte olduğuna :A yada o çocuğu gören Çiğdem'in ayrılmayı mı kalmayı mı tercih edeceği meçhul :A

Haftaya Baha'nın haftası ve o konularla sana dönüp dolaşıp senin haftanı yapacağım :A :A

@Çiğdem- ve @destere özel bölümleri bitti :A Şimdi nikahın gerçek mi yoksa sahte olduğuna :A yada o çocuğu gören Çiğdem'in ayrılmayı mı kalmayı mı tercih edeceği meçhul :A

Haftaya Baha'nın haftası ve o konularla sana dönüp dolaşıp senin haftanı yapacağım :A :A

:A:ABence bu nikah kesin sahte enis adlı nikah memuruna pek güvenmedim ben Çiğdem kesin tokadı basıp Destereyi terk edecektir:kiki:vadikızı neler yapacak bakalım

Diyaloglar harika olmuş,Songül ile Meral arasındaki diyalog iyiydi,ayrıca Selim ile Çiğdem konuşmaları da iyi olmuş.komiser Ozan'ın kapıyı çalmasıyla durumlar karışık oldu,ayrıca bölüm sonunda denizin askerden kaçtığını anladı.emegine sağlık @gözlemci iyi bir bölüm olmuş:)
Teşekkür ediyorum okuduğun için :D birde rica etsem konuya kalbini koysan , birde en alt kısma tekrar bakmanızı öneririm @vadikızı resime :A :A

:A:ABence bu nikah kesin sahte enis adlı nikah memuruna pek güvenmedim ben Çiğdem kesin tokadı basıp Destereyi terk edecektir:kiki:vadikızı neler yapacak bakalım
Bakalım ne yapacak :A Emre sana dedikodu yayacak haftaya .:A Sinsirella Emre @xemrexxx

Teşekkür ediyorum okuduğun için :D birde rica etsem konuya kalbini koysan , birde en alt kısma tekrar bakmanızı öneririm @vadikızı resime :A :A

Bakalım ne yapacak :A Emre sana dedikodu yayacak haftaya .:A Sinsirella Emre @xemrexxx

😱 Emree banamı dedikodumu yayacak nasıl yanii resimde süper olmuşş:F:F çakı gibi asker oldu maşallah bonişimee

😱 Emree banamı dedikodumu yayacak nasıl yanii resimde süper olmuşş:F:F çakı gibi asker oldu maşallah bonişimee
Sana diyecek evet :A Haftaya dedikodu seni yıkacak :A Sende Baha ve Ahmed'i ispitlersin artık :F
502 gotewey
hatası nedeniyle mesaj yazılamamaktadır
Konuyu gören @destere anlık olarak :A :F :F @Çiğdem- @vadikızı
s-7a7892f33cfb62e5427a9e4ea3d5d2a4c9ce5510.webp

Gelecekse bekelenen beklemek güzeldir :A :A bak sana iki dk da söz bile yazdım
@gözlemci eline sağlık :D Bu gecedemi bekçisin? :A
Aaa yoksa bekçiliği devralmaya mı geldin :A :A

Nataşa ile nasıl aldatırsın beni ayoll
u075.gif
u075.gif
u075.gif
Posun Boyun devrilmesin bari düzgün birisini bulsaydın Nataşa ne
u075.gif
u075.gif
u075.gif
@gözlemci
Bu smileyler sana özel galiba :F ben niye göremiyorum onları :A :A

Sana diyecek evet :A Haftaya dedikodu seni yıkacak :A Sende Baha ve Ahmed'i ispitlersin artık :F

He 1-2 saat alıp @destere ye verecem :A
yok ya biz niye yoruluyoruz. Yetkili kişiler uğraşsın :A

Benim panelim dışındakı üyelerde yok , Şirinleri göremeyen çocuklar gibi göremezsin ayoll :A :A :A

He 1-2 saat alıp @destere ye verecem :A
yok ya biz niye yoruluyoruz. Yetkili kişiler uğraşsın :A
Kimmiş o yetkililer :A :A
Sen görevi versende vermesen de sırasını alır @destere :F

Benim panelim dışındakı üyelerde yok , Şirinleri göremeyen çocuklar gibi göremezsin ayoll :A :A :A
Mantarların altlarına bakmamız lazım yoksa buluruz :A :A

Cidden seni foruma yeni üyeyken yoktu bu oklava muhabbeti çıktı çıkalı senden küçük küçük çoğaltmışlar :A :A

Yetkili derken siyah renkli olmayan üyeler :A
Kafam çorba :T: Herkes son haftaya ayarlamış etkinlik :F Bende malum yoğunluk dönemine gireceğim için yüklendim hepsine bugün :( Senin senaryoyu okuyacak gücüm yok ama yorumsal desteğimi verdim.
Aaaa dur kalbi unuttum galiba, bakayım :D

Mantarların altlarına bakmamız lazım yoksa buluruz :A :A

Cidden seni foruma yeni üyeyken yoktu bu oklava muhabbeti çıktı çıkalı senden küçük küçük çoğaltmışlar :A :A
Ben oklavamla gelmiştim foruma zaten senaryoma bile işlemiştim Kadın Eli Değince dizisine :F

Ama eskiden bu vardı şimdi bende yeni düzene modern hayata uyarak modernleştim :A
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg