Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

Onlar dediklerin
Onları sana sormalı?

Bırak şu katır inadını, beğenmişsin işte.
Dexter da fena değildi ama eskidi o.
Senarist yazmasa yapımcı onaylamasa o shane cekilmezdi. Demek ki ekipçe aynı kanıya varmişlar
Eski de olsa benim için efso
Umarım acık bıraktıkları kapıdan geri dönerler

Reactions: kerem
Senarist yazmasa yapımcı onaylamasa o shane cekilmezdi. Demek ki ekipçe aynı kanıya varmişlar
Eski de olsa benim için efso
Umarım acık bıraktıkları kapıdan geri dönerler
Hangi sahne?

Sanmıyorum, o tren çoktan kaçtı. 2021'de bunun 3. sezonunu bekle sen. Dexter izlemiş gibi olursun.

Reactions: Forumdash
Hangi sahne?

Sanmıyorum, o tren çoktan kaçtı. 2021'de bunun 3. sezonunu bekle sen. Dexter izlemiş gibi olursun.
Valla başrolü hala boşta
En son netflixte bi dizisi vardı ama tutmadı galiba ve çok kötü olmada DEXTER hatrına izlemiştim
Ben umutluyum 2030 için

Reactions: kerem
Witcherı izlemede geçmiş diyorlar bence de doğru You tanıtımları son günler de baya arttı. Witcher pek gözükmüyor.
@Forumdash @Çiğdem
Love'ı niye sevmedin ya, gayet tatlı kız. Psikopatlığı da ilgimi çekti.

Joe'in annesi değildir ya o kadar şans da olmaz herhalde...
Valla başrolü hala boşta
En son netflixte bi dizisi vardı ama tutmadı galiba ve çok kötü olmada DEXTER hatrına izlemiştim
Ben umutluyum 2030 için
O zamana kadar hayatta kalmayı başaralım da bakarız bi'çıkarsa.
Adam İstanbul saymış kimse güvende değil
@Çiğdem (R. I. P.) @mrt-06 @Bully @Dosi @vadikızı @xBUGRAx @Silinmiş Üye @Turkuazz
https://twitter.com/x/status/1228712247955988480

İlk 2 bölümü izledim ve sardı epey. Güzel bir iş gibi.

Reactions: Yiğitt
2. sezonu da geldi, 2021'de 3. sezon da gelecek. Yorumlarını detaylı yap da okuyalım.
Aa tamam madem istedin yaparım
Genel bir ilk sezon yorumu yapabilirim ya da izlerken coşarsam daha öncesinde
Gördüm zaten senin de izlediğini

Cidden bayağı akıcı olmuş dizi, hayat dersi bir de, bir sürü şey öğretiyor

Bitiririm zaten kısa zamanda, 2021'i beklemeye koyuluruz beraber

Reactions: Yiğitt
1 ve 2. sezon

Ah, ah.

Kabullenemiyorum hâlâ 1. sezonun bitişini. Hâlbuki Beck ile Joe ikilisi ile ne hayaller kurmuştum. Öyle güzel hikaye anlatımı var ki, bağlandık iki karaktere de ve ikisinin ilişkisine. Duygusal yerlerde gözlerim sulandı. Biraz daha zorlasalar veya mutlu sonla bitirseler kesinlikle ağlardım. Mutlu bitirmeliydik be mutluuuu.

1'den sonra 2'nin iyi olamayacağını düşünmüştüm ama yanılmışım. En az 1. sezon kadar iyiydi. Fakat son sahne izlediğim en kötü son sahne olabilir. Akla hayale gelemeyecek kadar kötü.

Çok iyi psikolojik-sosyolojik bir dizi. Ahlaki sorgulamalara itmesi muazzam.

1. sezon 9.0/10
2. sezon 8.5/10