Netflix Daredevil - Dizi Yorumları

TWD Amerika'da Pazar bizde de Pazartesi çıkıyor.

@Harunnn60 niye bana ısrar etmedin izle diye
muhteşemdi. dövüş sahnelerini hayranlıkla izledim. müziklerde nefisti.

Daredevil 1x5

Sonunda izledim çok güzeldi bu bölüm, aslında dizi öyle tempolu gitmiyor ama oyuncu seçimleri çok iyi çok samimi geliyor hepsi.
Matt ile Claire yakınlaşması oldu sonunda ama nedense Claire'de bir gizem var gibi geliyor bana.. Kel adam (adını hatırlayamadım) nasıl bombaları patlattı, Ruslar gerçeği öğrenince hapı yuttu demiştim ama yanındaki adam iyi iş çıkardı. Karen ve Foggy'nin sahneleri iyiydi, ayı Foggy.

Sonu çok heyecanlı bitti ilk kez polisler Matt'i sıkıştırdı bakalım nasıl kurtulacak o kadar silahlı polisten.

@vadikızı @Harunnn60 @Çiğdem-

Off tam heyecanlı yerlere gelmişsin.
Çabuk izle 6.bölüm baya heyecanlıydı.

Oyuncu seçimleri harika gerçekten bu diziyi çok seviyorum.

Off tam heyecanlı yerlere gelmişsin.
Çabuk izle 6.bölüm baya heyecanlıydı.

Oyuncu seçimleri harika gerçekten bu diziyi çok seviyorum.
İniyor 6. bölüm. Ben de hemen izlemek istiyorum.
Siz 6. bölümden sonra dizi coşacak demiştiniz bakalım nasıl olacak.

Yani bu şekilde de devam etse fark etmez yine izlerim, bu dizinin havası bir farklı.
Bak sende aldın o havayı dimi?
Dizide değişik bir hava var tam çözemedim.
Birde bunca süper kahraman dizileri hep kötü puan alıyordu ama bu dizi 8.9 puan ile rekoru kırdı. Kolay kolay kimse o puanı alamaz.

Bak sende aldın o havayı dimi?
Dizide değişik bir hava var tam çözemedim.
Birde bunca süper kahraman dizileri hep kötü puan alıyordu ama bu dizi 8.9 puan ile rekoru kırdı. Kolay kolay kimse o puanı alamaz.
Bu dizi diğer süper kahraman dizileri/filmleri gibi abartılı değil ki her anlamda daha sade daha gerçekçi bence en çok da bu yüzden beğeniliyor.

Bu dizi diğer süper kahraman dizileri/filmleri gibi abartılı değil ki her anlamda daha sade daha gerçekçi bence en çok da bu yüzden beğeniliyor.

Bu taktiğin aynısını Batman serisinde de uygulamışlardı. O seriyi izledin mi bilmem ama harikaydı. Onda da Batman'i gerçekçi yapmışlardı daha sadeydi. Bu dizide de aynı şekilde karakter daha gerçeksçi ve sade. Sanırım bu şekilde yapınca insanlar daha çok seviyor.

1x6

Beklediğim oldu, Matt'i kötü gösterecekler. Bu bölüm cidden harikaydı sanırım bu bölümle birlikte her şey değişicek ne Finnmiş arkadaş polisten tut gazeteciye kadar her yere eli kolu uzanıyor. Bizim Feto gibi.

hahah benimde aklıma o gelmişti.
Bölüme puanın kaç?

1x7

Bu bölüm Matt'in hocasını gördük, ahaha bira kapağını çöpe atışına koptum.
Çat çat çat çöp.
Hani usta 99 numarasını öğretir de 1'ini öğretmez diye düşündüm sonunda hoca alır dedim ama Matt iyi dövdü adamı.
Ne kalpsiz bir adam ya küçücük çocuğu öldürdü "küçük şey" diyor birde.

Sonu şok etti o şişman adam kim hepsinin başı mı?
@Harunnn60 @Çiğdem- Clarie'm nereye kayboldu anlamadım bir daha gelemeyecek dedi ben bir yer mi kaçırdım.
Karen Foggy'yi bu işe sokmamalıydı kesinlikle..

Claire az gözüküyor bu sezon hatta kadrolu oyuncu bile değildi. Ama 2.sezon için anlaşması yapılmış dizide olacak. Ben onun haberinin açmıştım ama bulamadım şimdi.

Claire az gözüküyor bu sezon hatta kadrolu oyuncu bile değildi. Ama 2.sezon için anlaşması yapılmış dizide olacak. Ben onun haberinin açmıştım ama bulamadım şimdi.
Ben Matt ile aralarında bir şey olur diye düşünmüştüm rolü artar dedim ama gitti deyince çok şaşırdım en azından gittiğini de gösterselerdi.