Asıl ben onun youtube kanalını kapattırıcam acun ile konusuyorum konuyuDanla duymasın forumu kapatır.😱
Asıl ben onun youtube kanalını kapattırıcam acun ile konusuyorum konuyuDanla duymasın forumu kapatır.😱
Danla'nın başka bir kızı dudağında öptüğü resimleri yayınlamışlar şimdide
Sarı saçlarını beğendin mi bu arada?@sokak sanati
son ki haftadır takip edemiyorum danlayı
Sizce?son ki haftadır takip edemiyorum danlayı
Noldu kitövbe estafurullah karşıma çıktı geçenlerde bir videosu buraya bile koymayı doğru bulmadım 😱😱😱
siz ne zaman aklı basında birini seviceksiniz ayoll @sokak sanati @Harunnn60
böyle kızlara destek vermenizi ayıpladım vlla bir videosu çıktı karşıma şok oldum bunumu ünlü yapıyorsunuz siz ayollNoldu ki
@sokak sanati tahmin ettiğim şeyi gördü galibaböyle kızlara destek vermenizi ayıpladım vlla bir videosu çıktı karşıma şok oldum bunumu ünlü yapıyorsunuz siz ayoll
ben bunun videolareınıda izlemedim nerden çıktı karşıma anlamadım ayoll@sokak sanati tahmin ettiğim şeyi gördü galiba
Açık açık söyle işteben bunun videolareınıda izlemedim nerden çıktı karşıma anlamadım ayoll
sen ne tahmin ediyorsunkı
Kraliçenin ceza aldığı nerede görülmüşburaya koymaktanda ceza alabilirim ben özelden payalsayım @sokak sanati
ceza almasamda ben açık ortamda paylasamam öyle şeyler ayıp ayoll ramazandayız birdeKraliçenin ceza aldığı nerede görülmüş
O var bide bir tane daha ifşa çıktı ya bir kızı dudaktan öpmeTravesti videosu mu
O var bide bir tane daha ifşa çıktı ya bir kızı dudaktan öpme
hahha neyse ramazanda uğraştığımız şeylere bakın ayollTravesti videosu mu
Hey hey günlerin üstünde anladım seni.hahha neyse ramazanda uğraştığımız şeylere bakın ayoll
kısaca size yakıstırmadım bu sayfanın kilitlenmesini talep ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?