Sinanın videosunu tam izledim, samimi değildi videoda bence. Prim yaptığı açıktı.Sinan'ın videosuna beklenen açıklamayı yaptı. Sinan'ı zaten o videoda fazla egolu ve prim kasmaya çalışan olarak görmüştüm. Danla'nın Videosu daha açıklayıcı ve güzel olmuş. Kadın kendini çatır çatır ifade etmiş. Ve olayın kendisi ile ilgisi yokmuş. Sinan için dediğim çıktı prim peşinde. Kızı boş yere üzüyorlar.@Harunnn60 @Ahmed @kerem @Thequeer
Sinanın videosunu tam izledim, samimi değildi videoda bence. Prim yaptığı açıktı.
Sadece yakışıklığını izledim ama Danla vidoesunu ilk 12 dk sonra kapadım sıkıldım.
Doğrusu pek ilgimi çekmiyor Danla artık.
Aaa ne oluyor , bu ecünnünün önünü kestilermi sonunda
Berkcan'ın da videosu var mıBende pek izlemiyordum ama son olaylar içine çekti beni. Berkcan falanda gömünce Danla'yı savunasim geldi.Kızı linç etmek istiyorlar. Hele erkek Youtubırlari görmen lazım kıza sen kimsin rujcu falan deyip duruyorlar delirttiler beni.😡
Berkcan'ın da videosu var mı
Tüm youtubecular birleşmiş kızın üstüne oynuyorlar. Büyük vurgun var camiada. Kızın samimiyetini seviyorum ben ama bu samimiyet onlara batmış. Kız 1 yılda en iyilerden oldu kıskanıyorlar.s s
Aaa yazık üzüldüm ayoll ben koruyayım onu bariBerkcan'ın da videosu var mı
Bu sinan çocuk gibi 2.kez video çekmiş.Benim felsefem haklıysan az ve öz konuşursun. ne kadar çok bir olayda konuşursan o kadar çok hatan var demek ki.@sokak sanati
Eskiden ne izlerdik be..Daha önce eleştirdiği her şeyi yapan ve ne zaman DJ'ilk yapacağını merak ettiğim kadın. Malum o konuda da yemini var. Vloggerlıkta ki yeminini bozduğu gibi bunu da bozar
Eskiden ne izlerdik be..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?