Danla Bilic

Sinanın videosunu tam izledim, samimi değildi videoda bence. Prim yaptığı açıktı.
Sadece yakışıklığını izledim ama Danla vidoesunu ilk 12 dk sonra kapadım sıkıldım.
Doğrusu pek ilgimi çekmiyor Danla artık.

Bende pek izlemiyordum ama son olaylar içine çekti beni. Berkcan falanda gömünce Danla'yı savunasim geldi.
Kızı linç etmek istiyorlar. Hele erkek Youtubırlari görmen lazım kıza sen kimsin rujcu falan deyip duruyorlar delirttiler beni.😡

Aaa ne oluyor , bu ecünnünün önünü kestilermi sonunda

Tüm youtubecular birleşmiş kızın üstüne oynuyorlar. Büyük vurgun var camiada. Kızın samimiyetini seviyorum ben ama bu samimiyet onlara batmış. Kız 1 yılda en iyilerden oldu kıskanıyorlar.s s

Oha Burak'ta cevap vermiş. Üst üste bombalar ortalık karıştı

Yalnız bu tehdit olayı doğruysa rujcu ve patrişko nasıl toparlayacak merak ediyorum

Berkcan'ın da videosu var mı

Berkcan'ın da videosu var mı

Berkcan şu oyun videosu çeken adama konuk olmuş orada kendisi ile olan kavgasını ve Danla'yı neden blokladığını anlatmış. Pek bi şey dememiş.

Sinan ile Danla olayı Sema ile Hakan olayı gibi iki tarafta eleştiriliyor

Bu sinan çocuk gibi 2.kez video çekmiş.
Benim felsefem haklıysan az ve öz konuşursun. ne kadar çok bir olayda konuşursan o kadar çok hatan var demek ki.
@sokak sanati

Bu sinan çocuk gibi 2.kez video çekmiş.
Benim felsefem haklıysan az ve öz konuşursun. ne kadar çok bir olayda konuşursan o kadar çok hatan var demek ki.
@sokak sanati

pff bi de videoyu izle sen tam rezalet. Haddini bil deyip duruyor yine üstten bakıyor. Çok itici.
Kendini çok üstten görüyor. Ben ben ben valla sıkıldım izlerken.
Danla mağduru oynadı en iyisini yaptı.

Daha önce eleştirdiği her şeyi yapan ve ne zaman DJ'ilk yapacağını merak ettiğim kadın. Malum o konuda da yemini var. Vloggerlıkta ki yeminini bozduğu gibi bunu da bozar