Demet'ten soğudum.
Ay çok biliyorsun sen.
Demet'ten soğudum.
Kız baya düşüşlerde ya, videoları da düştü. Bi Diriliş yapmalı, mesela Demete laf atıp gündeme gelsin.Sosyal medyada yeni savaş çıkması an meselesi. Danla'nın tek bi hareketine bakar her şey.
Elbisesi çok kötüydü resmen.Ay çok biliyorsun sen.Gereksiz bi laf olmuş. Dizilerin tutmasında yan rolda oynayasın emi.
Ama Harun ya şu Danla çok varoş giyip ve makyaj yapıp çıkmamış mı ya.
Danla'nın orada bir şey demesi lazımdı şimdilik demet 1-0 önde.Sosyal medyada yeni savaş çıkması an meselesi. Danla'nın tek bi hareketine bakar her şey.
Evet hatta şey kuaforde yapmış saç makyaj falan, kendisi kendisini yapsaydı.Elbisesi çok kötüydü resmen.Zaten kilon var bol bir elbise giymek neden? ve çok ucuz duruyordu. saçı da iyi değildi.
Danla'nın orada bir şey demesi lazımdı şimdilik demet 1-0 önde.
Sosyal medyada savaş çıkmış zaten fanlar arasında.
Kendi kendini yaktı bence herkese laf verdi.Evet hatta şey kuaforde yapmış saç makyaj falan, kendisi kendisini yapsaydı.
Elbise zaten skandaldı aynen.Kız para sende, giysene şöyle abartı birşey.
programı serdar bey için izledim danla rezil olmuş bundanda kurtulduk çok şükür
oha.programı serdar bey için izledim danla rezil olmuş bundanda kurtulduk çok şükür
Uğraşmaya devam ediyor@sokak sanati @Ahmed @Harunnn60
Gerçek mi buprogramı serdar bey için izledim danla rezil olmuş bundanda kurtulduk çok şükür
Uğraşmaya devam ediyor@sokak sanati @Ahmed @Harunnn60
Gerçek mi bu
hhahah gerçek tabi araştırırken rast geldim bu mağzemede yeter bana bir süreoha.bu ne ayol
Hazır eliniz değimişken bu post için de ceza verirmisinTepkikolik yine Danla üstünden prim elde etmek istemiş. Ne komik bir ekip bunlar yaa
Hazır eliniz değimişken bu post için de ceza verirmisinsaygı değer @yönetim
yoo sefiyomDanlayi sevmiyor musun
Bu kız aynen ben ya.
Bu kız aynen ben ya.
Dün videonu izledim, kahkahalar atdım.
Yani ikiz gibiyiz Danla ile.Önceden biliyordum ama bu vlog videosu ile daha da emin oldum.
Onu yapacak kapasite var bende ciddi diyorum.Sen hayatta o mikrofonu alıp sokak ortasında bağıramazdın kuz bildiğin ülkeden kovdu İtalya'nları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?