İzledim bunu güzel olmuş.Kız nasıl gündem olacağını biliyor. Harika olmuş bu hafta. Bu video tutar
@Harunnn60 @Doğu @Tzira özlenen Danla döndü izleyin@dizi kolik senin aran nasıl bu kızla.
İzledim bunu güzel olmuş.Kız nasıl gündem olacağını biliyor. Harika olmuş bu hafta. Bu video tutar
@Harunnn60 @Doğu @Tzira özlenen Danla döndü izleyin@dizi kolik senin aran nasıl bu kızla.
İzledim bunu güzel olmuş.Bazı yerlerde güldüm özellikle taklit kısmında.
İlk izlediğimde ne düşüneceğimi kestirememiştim bu Danla hakkında, tespitleri güzel ama sempatik bulmadım nedense bi yapmacıklık var karakterinde oynuyor yani kameralara.Kız nasıl gündem olacağını biliyor. Harika olmuş bu hafta. Bu video tutar
Aşkı Memmnu'yu hangi video'da dedi.Şahane bu kız yaa. Aşkı Memnuyu tamamen biliyor. 13. Bölümde ki kavgadan bahsetti. Acun şakaları falan çok komikti. Hikaye olay
Aşkı Memmnu'yu hangi video'da dedi.Bakayım hemen.
Aynen ya, Ece Seçkin videosundan sonra en iyisi bu benim için.Kız nasıl gündem olacağını biliyor. Harika olmuş bu hafta. Bu video tutar
Yok tartışmalar sırasında hep bu video paylaşılıyordu.
danlanın gebermesi şerefine karşılıklı oynarız @sokak sanatiYok tartışmalar sırasında hep bu video paylaşılıyordu.
Izlenmeleri 1,5 milyonun altına indi. Eskiden hep 2-2,5 olurdu. İyi olmuş ara.
Yine başladın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?