- Reaksiyon puanı
- 18,894
- Puanı
- 1,060
YOLDA:
Alper: Hadi ama daha ne kadar varrr ?????? Gözlerim gitti bu sıcaktaaa
Anne: Off çok sabırsızsın sende .4-5 saatlik bir yol kaldı. gidince damlatacağız .
Alper: Yandımmmm anammm yandımmmmmm göz möz kalmadı bendeeeeeeeeee .Kardeşcağızım sen damlat bare şu damlayı yoksa seni döverimmmm.
Kardeş : HAAAA çok inandım der ve uyumaya başlar.
Alper bu sırada camı kapıyı ve koltukları tekmeliyordur...
Alper: İmdattttt yandımmmmm acıyooooo çok acıyooooooo imdatttttttttt immmmmmdaaatttttttt
Baba: Bir sus yha bi susssssss !!!! der
Bu sırada karşıdan bir Ferrari gelmektedir arabanın plakası ise: 34 Damla 8912 dir. Tabi bu sırada baba Alpere laf anlattığı için çok büyük bir çarpışma olur....
Alper: İMDAAAAATTTTTT yardımm edin hem gözlerim hem kolum gittiiii imdaat
Baba: Tamam ben kurtuldum birazdan hepinizi kurtaracağımm.
25 DK. SONRA:
Alper: Biz çıktık ama benim biricik damlam çıkmadııııı Damlammmmmm bebeğimmmmm der ve arabaya geri girer...
Damlayı bulur bulmaz arabayı terk eder ve araba patlar....
DAMLANIN ÜZERİNDEKİ BÖCEKLER:
Hasan: Kız Fadime hata yaptık galiba bu damlaya tırmanmakla
Fadime: Bencede ya napcaz biz ?
Bu sırada Alper böcekleri fark eder ve onları öldürmeye hazırlanırrr
ALPER:DAMLAAMMMMMMMMM BÖCEKLERİNNN SALDIRISINA UĞRAMIŞŞŞŞ BABABABABABABABBABABAA BEN SANA DAMLAT DEMİŞTİMMMMMMMMMM
Hasan: Hadi Benim Erkek Fadimemmmm gidelim der ve ikiside arkalarına bile bakmadan sanki maraton koşusundalarmış gibi kaçarlar..
2 SAAT SONRA:
BABA: Hadi gel damla damlatıyım Alper
Alper: Tamam baba der ve yatar..
Baba damla damlatmaya çalışırken parmağı Alperin gözüne girer ve Alper bildiği bütün küfürleri sayar...
Baba daha fazla dayanamaz ve odayı terk eder....
Alper: Hadi ama daha ne kadar varrr ?????? Gözlerim gitti bu sıcaktaaa
Anne: Off çok sabırsızsın sende .4-5 saatlik bir yol kaldı. gidince damlatacağız .
Alper: Yandımmmm anammm yandımmmmmm göz möz kalmadı bendeeeeeeeeee .Kardeşcağızım sen damlat bare şu damlayı yoksa seni döverimmmm.
Kardeş : HAAAA çok inandım der ve uyumaya başlar.
Alper bu sırada camı kapıyı ve koltukları tekmeliyordur...
Alper: İmdattttt yandımmmmm acıyooooo çok acıyooooooo imdatttttttttt immmmmmdaaatttttttt
Baba: Bir sus yha bi susssssss !!!! der
Bu sırada karşıdan bir Ferrari gelmektedir arabanın plakası ise: 34 Damla 8912 dir. Tabi bu sırada baba Alpere laf anlattığı için çok büyük bir çarpışma olur....
Alper: İMDAAAAATTTTTT yardımm edin hem gözlerim hem kolum gittiiii imdaat
Baba: Tamam ben kurtuldum birazdan hepinizi kurtaracağımm.
25 DK. SONRA:
Alper: Biz çıktık ama benim biricik damlam çıkmadııııı Damlammmmmm bebeğimmmmm der ve arabaya geri girer...
Damlayı bulur bulmaz arabayı terk eder ve araba patlar....
DAMLANIN ÜZERİNDEKİ BÖCEKLER:
Hasan: Kız Fadime hata yaptık galiba bu damlaya tırmanmakla
Fadime: Bencede ya napcaz biz ?
Bu sırada Alper böcekleri fark eder ve onları öldürmeye hazırlanırrr
ALPER:DAMLAAMMMMMMMMM BÖCEKLERİNNN SALDIRISINA UĞRAMIŞŞŞŞ BABABABABABABABBABABAA BEN SANA DAMLAT DEMİŞTİMMMMMMMMMM
Hasan: Hadi Benim Erkek Fadimemmmm gidelim der ve ikiside arkalarına bile bakmadan sanki maraton koşusundalarmış gibi kaçarlar..
2 SAAT SONRA:
BABA: Hadi gel damla damlatıyım Alper
Alper: Tamam baba der ve yatar..
Baba damla damlatmaya çalışırken parmağı Alperin gözüne girer ve Alper bildiği bütün küfürleri sayar...
Baba daha fazla dayanamaz ve odayı terk eder....
Son düzenleme: