- Reaksiyon puanı
- 31,799
- Puanı
- 1,059
Aman ne tuttu ne tuttuArka arkaya iki şarkı tutturdu Reset Gel BanaSerdar da yeni şarkısı tutacak
Aman ne tuttu ne tuttuArka arkaya iki şarkı tutturdu Reset Gel BanaSerdar da yeni şarkısı tutacak
Ben müzikten bahsediyorum, kimse takmıyor artık ne Musti'yi ne Serdar'ı, boşansalar da evlenseler de nafileSerdar çok yeni boşandı yalnızYarayıp yaramadığını zamanla anlarız
Musti de sapasağlam ayakta neyi çökmüş@Çiğdem
Allahtan gözü tamamen kör olmamışHahaha ben o laftan sonra boşanmıştım direkt Sinem yerinde olsamKüfürsüz hakaret resmen
Ben müzikten bahsediyorum, kimse takmıyor artık ne Musti'yi ne Serdar'ı, boşansalar da evlenseler de nafile
@Çiğdem cevabını vermiş sana kütük bey
Kadın genç ve güzel olduğu için boşayamıyorAllahtan gözü tamamen kör olmamış
Popun BABASI reklam şarkısı dışında 1 yıldır şarkı çıkarmadığı için pop kötü durumda, o sahalara dönünce pop da kendine gelecek@Çiğdem cevabını vermiş sana kütük beyPopun kralları hakkında düzgün konuşalım lütfen
Efsaneler ölmez...
Burası Fav10, burada dengeler çabuk değişir
Çok genc gerçekten benle 4 yaş varKadın genç ve güzel olduğu için boşayamıyorYine ikisi açısından olumlu bir evlilik şu anlık ama zamanla işler değişebilir
Popun BABASI reklam şarkısı dışında 1 yıldır şarkı çıkarmadığı için pop kötü durumda, o sahalara dönünce pop da kendine gelecek
Baba rap akımına uydu, farklı bir şeyler yaptı
Babaya nazar değdi yalnız, bunu beğenmemiştim basit olmuş@Çiğdem
Cornetto'nun gerçek sahibi Yalın'dır
Babaya nazar değdi yalnız, bunu beğenmemiştim basit olmuş@Çiğdem
Cornetto'nun gerçek sahibi Yalın'dır
Son 3 şarkısıda ilk 2 şarkısı gibi ses getirmedi zaten forumda son açılan habere göre türkiyeyi terk ediyordu en son bu biteli çok olduPopun BABASI reklam şarkısı dışında 1 yıldır şarkı çıkarmadığı için pop kötü durumda, o sahalara dönünce pop da kendine gelecek
En düşük şarkısı bu son şarkı, 90 milyon. Senin sandalyenin çok tuttu dediği şarkılarının iki katıSon 3 şarkısıda ilk 2 şarkısı gibi ses getirmedi zaten forumda son açılan habere göre türkiyeyi terk ediyordu en son bu biteli çok oldu
Efsanelere saygın oldu sürece ve @MasacRE anlayamadı sürece farkınız belli olur zaten hepBurası Fav10, burada dengeler çabuk değişirBurayı eğlenceli kılan da o zaten
Aynen biliyorum bu oğlan daha büyük ama çocuk rolünü oynuyordu
Bizimki organik izlenme ayoll bizim adamların hepsi gerçek izlenmeEn düşük şarkısı bu son şarkı, 90 milyon. Senin sandalyenin çok tuttu dediği şarkılarının iki katıÇATLA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?