Dallas Yakında Star'da

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
685
dallas_feature_bobby_cast_966x703.jpg

Dallas - Dallas Yakında Star'da Başlıyor! Star TV - Türkiye'nin ilk özel televizyonu

2. Dallas'sa pek izlenecegini sanmiyorum. İlk Dallas'sa 2-3 civari oranlar alabilir. :)

1-2 aydır bu haberi biliyordum bugunde yazsam mı diye aklımdan geçmişti :D Yabancı diziler TR-Dıblajlı izlenmiyor artık ama herkes Dallas başlamiş yine deyip bi göz atarlar sonrasında zaten reytingleri düşer sadece star'da değil CNBC-e 'de de altyazılı verceklermiş.

1-2 aydır bu haberi biliyordum bugunde yazsam mı diye aklımdan geçmişti :D Yabancı diziler TR-Dıblajlı izlenmiyor artık ama herkes Dallas başlamiş yine deyip bi göz atarlar sonrasında zaten reytingleri düşer sadece star'da değil CNBC-e 'de de altyazılı verceklermiş.

bu haft sonu olcak tek gün :) öle hergün nerde 😛

Hadi yaa...eski Dallas'i cok ovuyorlar.nette bulamadim.CDsini alip izleyecegim.

Yeni Dallassa eger pek izlenecegini sanmiyorum. Star'da gormezler bile diziyi. İlkide Eski Show TV'de ekrana gelmisti onceden ve ilgiyle izlenmisti. :)

Star TV'den iyi bir hamle ama umarım diziyi harcamazlar. Şuanda 10 bölüm ile Sezon Finali yapıyorlar. Günü ve saati uygun olursa izleyebilirim. :)

Bu arada Türkiye'de yabancı dizilerin tutmadığı bir gerçek. Dallas eskiden çok izleniyordu gerçi, yani o yüzden yeni haliyle başlatıyorlar heralde. :)

Dallas Star TV Fragman

[video]http://www.startv.com.tr/dizi/dallas/bolum/dallas-yakinda-starda-basliyor[/video]