Daima Kasımpaşa icin infaz

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,261
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Feslegen
25. Bolum
Ali ozan amir ve ekibi işler iyicesine cigrindan çıkmıştır
Niyazi Mudur ve ekibide rensan işlerin izmirdeki patronlarını bulmaya çalışırken hemen mit
Hükumet partisine istihbarat verir
Operasyonlarını yapsınlar dendi
Ve bombalar patladı bombacı niyazi mudur yaptı denilince Niyazi Mudur teror orgutu kurmaktan yargılanıyor
Gezi olayı sırasında bakkala ekmek almaya giderken gaz kapsülüyle vuruldu kafasından polis tarafından
Emri veren hükumet Baskanı diyorki polis destan yazdı diyor
Polis Kasımpaşa örgütüne silah veriyor ve bambi Restaurant'ı
Ve Boyner holdingede bombalı saldırı olur Mete tarafından emri veren hükumet partisidir
Protestoculara yönelttiği silah
Kasımpaşa örgütünün silahla saldırması üzerine 1 seyyar pilavci olurken 1 de seyyar kestaneci olur
Ali ozan amir ve ortağı beyza
Olay yerlerine varamıyorlar her yer çok gaz diye kasimpasa orgutu Ali ozan ve ortağı beyza amiri pusuya düşürür
Kurtulmayı becerip yaralılara ambulans çağırır
Beyza : daima millet icin daima hizmet sözü varya
Daima kasimpasa icin infaz
Ali ozan amir
Bence suikast bu daima kasimpasa icin suikast
Beyza haklısın ortağım
25 bolum sonu

Genee göndermeler devam ediyor heyy allahım..neyse emeğine sağlık diyelim.....Ama göndermeleri bu Berkin üzerinden verme lütfen.. @pompy

Senaryoyu güzel yazıyorsun ama herşey üzerinden ver göndermeni şu berkin olmasın rica ediyorum....

@pompy gelişme var gayet anlaşılır olmuş @darısı @beyazsoy'un başına

Taksim'de Polis, Çocuğun Eline Silah Verdi

Protesto gösterilerinin en şiddetli noktası Taksim'de, polisin yanındaki çocuğun eline silah tutuşturduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Berkin Elvan'ın cenazesinden sonra dün akşam Taksim yine karışıktı. Ara sokaklarda bir kafenin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler izleyenleri şaşkına çevirdi.

POLİS, ÇOCUĞUN ELİNE SİLAH VERDİ

Görüntülerde polis küçük bir çocuğun eline silah veriyor. Daha sonra çocuğun silahı doğrulttuğu vatandaşların tepkisi üzerine de çocuktan silahı geri alıyor ve çevredekilerin şaşkın bakışları arasında geçip gidiyorlar.

Emniyetten yapılan yazılı açıklamada, bugün bazı medya kuruluşlarında yer alan 'Polis, çocuğun eline silah verdi' ve 'Polis silahı verdi, çocuk eylemcilere doğrulttu' başlıklı haber ve görüntülerle ilgili kamuoyuna bilgi verilmesi ihtiyacı
@gözlemci gonderme buna

Protesto gösterilerinin en şiddetli noktası Taksim'de, polisin yanındaki çocuğun eline silah tutuşturduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Berkin Elvan'ın cenazesinden sonra dün akşam Taksim yine karışıktı. Ara sokaklarda bir kafenin güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler izleyenleri şaşkına çevirdi.

Görüntülerde polis küçük bir çocuğun eline silah veriyor. Daha sonra çocuğun silahı doğrulttuğu vatandaşların tepkisi üzerine de çocuktan silahı geri alıyor ve çevredekilerin şaşkın bakışları arasında geçip gidiyorlar.

Emniyetten yapılan yazılı açıklamada, bugün bazı medya kuruluşlarında yer alan 'Polis, çocuğun eline silah verdi' ve 'Polis silahı verdi, çocuk eylemcilere doğrulttu' başlıklı haber ve görüntülerle ilgili kamuoyuna bilgi verilmesi ihtiyacı
@gözlemci gonderme buna
Gördüm o görüntüyü gaz attığı tüfeği veriyodu

@gözlemci gonderme buna

Bilmiyorum pek bi ilginç o polisde neyin kafasını yaşıyormuş..hayır ben berkinin ekmek alması falan felan o yani onları ekleme al bunları ekle istediğin kadarda gönderme yap..bu arada bilmiyordum cidden polisin silah verme olayını....

Bilmiyorum pek bi ilginç o polisde neyin kafasını yaşıyormuş..hayır ben berkinin ekmek alması falan felan o yani onları ekleme al bunları ekle istediğin kadarda gönderme yap..bu arada bilmiyordum cidden polisin silah verme olayını....
O kafasından vurulan seyyar pilavci vuran Kasımpaşali

not başbakan Polis destan yazdı lafını az ölüm olmasından dolayı dedi. avrupa Birliği Ukrayna'da gezi düzenledi bakın orada kaç kişi öldü. Ukraynayi gördünüz sonu ne oldu geziyle planlanan buydu sanırım bunu istiyordu birileri)))