Daha Fazla Medya Sitesi Desteği

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,399
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
FavoriForumum artık daha fazla medya sitesini destekliyor.

Daha önceden youtube, facebook gibi sitelere ait medyalar sitede yayınlanıyordu.

Artık Vine, Spotify, Instagram, GameSpot, GameTrailers, SoundCloud, StrawPoll, Hulu, IGN gibi pek çok site daha destekli. Tek yapmanız gereken bu sitelere ait linkleri kopyalamak.

Bazı örnekler:

Sıla – Yeni Ay

Golleri paylaşamıyordum bu güzel oldu.

Vaaay forum için müthiş bir şey bu. Çok iyi.
Özellikle Vine ve Instagram süper oldu.

Güncelleme ile mi geldi bu @OzaN yoksa sen mi yaptın? Eline sağlık.

Bu akşam ki Karabük-Beşiktaş maçında Oğuzhan'ın golü

Çok güzel oldu.
Hayırlı olsun forum adına.

Biraz önce olmamış

Pitbull – Timber

Spotify üyeliği olmayanlar dinleyemiyor herhalde o yüzden pek kullanışlı sayılmaz ama çeşit iyidir.
spotify bildiğin link gibi
Çok saçma değil mi??? Bende sandım küçük bi eklenti görseli filan çıkar diye sevindim
SoundCloud iyi oldu
En güzeli tabiki oylama olayı

SoundCloud olayı süpermiş. Şansa koyduğum rastgele şarkıyı da beğendim bu arada.

Evet twit olsa iyi olacaktı ama olmuyormuş herhalde. Twitter hariç her site tanıtımını yapmış eklenti yapımcısı.

Desteklenen diğer siteleri de yazayım belki benim bilmediğim sizin ilginizi çekecekler vardır.

ABC News, Bandcamp, Blip, Break, CBS News Video, CNN, Colbert Nation, CollegeHumor, Comedy Central, Dailymotion, The Daily Show with Jon Stewart, ESPN, Facebook, Funny or Die, Gamespot, GameTrailers, gfycat, GitHub Gist, Grooveshark, Hulu, IGN, Indiegogo, Instagram, Kickstarter, LiveLeak, Metacafe, Rdio, Rutube, SlideShare, SoundCloud, Spotify, Straw Poll, Team Coco, TED Talks, The Atlantic Video, Trailer Addict, Twitch, Ustream, Vimeo, Vine, VK, WorldStarHipHop, The Wall Street Journal Online, YouTube

Rutube'muş
Twitch ve Ustream de güzel oldu FF'den canlı yayın yapmak isteyenler (bi ara birisi yapmişti) güzel etkinlik olur

Twitter da var aslında. vB'de işe yarıyodu bu, belki burada da çalışır.

<blockquote class="twitter-tweet" lang="tr"><p>Biz Sneijder&#39;in, Drogba&#39;nın şutlarına heyecanlanıyorken adamlar Bekir&#39;in şutuna heyecanlanıyor.
(</p>&mdash; Ünal Başgan (@UnalBasgan) <a href="https://twitter.com/UnalBasgan/statuses/452847842273808384">April 6, 2014</a></blockquote>
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Olmadı