'Dadadandinista' Yayın Tarihi Belli Oldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1411503978.jpg

Yaptığı televizyon programları ile büyük bir izleyici kitlesine sahip olan ünlü sunucu Okan Bayülgen, yepyeni programıyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.​

Okan Bayülgen yeni sezonda Ekim ayında o yıllardan beri alıştığımız klasik “Disko Kralı” formatıyla ekrana gelecek ve program Cumartesi günü ekrana gelecek.​

Dadadandinista 18 Ekim Cumartesi Star TV'de başlıyor. Aynı gün ekrana gelen Kim O'nun akıbeti ise şimdilik bilinmiyor.​

İyi sonuçlar alacağını sanmıyorum pek. :) Başarılar. :)

İsmi 5-10 defa okumayı denemedim olmuyor, Okan değişikliklerle, garipliklerle birşey kazanmaya çalışıyor yine olmamış. :D Ödül felanda alamaz Beyaz varken. :D

Sanki Beyaz Show çok kaliteli de hala konuşuyorsunuz. 20 senedir aynı yöntem. En azından Okan Bayülgen her seferinde biraz değişiklik yapıyor en azından.

Evet, ismi çok garip. Ama ben yine izleneceğini düşünüyorum. Show TV daha az izlenen bir kanal olduğu için, geç saatlere bırakıldığı için ve Cuma gününe getirildiği için çok dikkat çekemedi Makina Kafa. Ama Dadadandinista onun gibi olmazsa pek ala izlenebilir. Bol şanslar... :)

Bu arada 50 defa söyledim, şimdi de 51.'si geliyor: Kim O'yu kesin Cuma gecesine alacaklar... :)

Güzel gün seçimi. :)

Sanki Beyaz Show çok kaliteli de hala konuşuyorsunuz. 20 senedir aynı yöntem. En azından Okan Bayülgen her seferinde biraz değişiklik yapıyor en azından.

Evet, ismi çok garip. Ama ben yine izleneceğini düşünüyorum. Show TV daha az izlenen bir kanal olduğu için, geç saatlere bırakıldığı için ve Cuma gününe getirildiği için çok dikkat çekemedi Makina Kafa. Ama Dadadandinista onun gibi olmazsa pek ala izlenebilir. Bol şanslar... :)

Bu arada 50 defa söyledim, şimdi de 51.'si geliyor: Kim O'yu kesin Cuma gecesine alacaklar... :)
He ya Beyaz çekilmiyor artık aynı şeyler. :):)

@aserat54 'e katılıyorum Okan birşeyler yapmaya kalkıyor yoksa o da Zaga yada Gece Kuşu ile 20 senedir ekranlarda olabilirdi.Ama yapmadı hep isim değiştirdi format üretti format değiştirdi. İsmi bende beğenmedim hatta iğrenç buluyorum.

Yine söyleyeyim "cmts gecesi Okan gecesi Okan gecesi cmts gecesi" :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,652
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919