"Dadı" Dizisi Geri Dönüyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,760
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Beş yıl önce ekrana veda eden dizi yeniden izleyici ile buluşuyor.

Başrollerini Gülben Ergen, Kenan Işık, Haldun Dormen, Sinem Kobal gibi ünlü oyuncuların oynadığı 'Dadı' dizisi yeniden çekilecek.
Sabah'ın haberine göre beş yıl önce ekranlara veda eden diziyi yeniden izleyiciyle buluşturmak isteyen Med Yapım ortaklarından Fatih Aksoy, 'Dadı' dizisini yepyeni kadrosu ile ekranlara getirmeyi planladığını belirtti. Aksoy, "Yeni dizide eski kadrodan hiç kimse olmayacak. Dizide 'Dadı' karakterini Asuman Krause'ye oynatmayı düşünüyorum." dedi.

Eskiler olsa bir derece çekilir de,aynı şeyi ısıtıp ısıtıp yayınlamak bir de üstüne kadro değiştirmek eski projesine saygısızlıktır da başka bir şey değildir.

@2: Roman uyarlamaları ve Türk Malı hariç yeniler gayet iyi bence.

Evet bu sezon yeni diziler oldukça iyi. Dizilerde kalite artıyor.

Doğan'a katılıyorum. Eski kadro olsa iyi olur ama yeni kadro son derece saçma.
Aklıma direkt Ruhsar'ın çakması Hayal ve Gerçek geldi. 3-4 bölümde kaybolup gitmişti. Bu da onun gibi olur...

İlla dizi döndürecekseniz Tatlı Hayat'ı döndürün eski kadrosuyla. Süper olurdu geri dönmesi :)

Doktorlarda geri dönüyor ama onun nedenı tekrarlarının çok izlenmesiydi.
dizi kaldırıldıktan sonra tekrarları normal reytingden daha fazla oldu.

Gelecek sezon başlayacağı söyleniyor. Ama başlayacağı kesin değil. Sadece düşünce halinde şu an sanırım :)

Umutlu değilim Dadı'dan,yayınlandığında çok severek izlemiştim ama geçenlerde Fox'da tekrarları çıkınca çok fazla heyecanlanmadım,başarı oranı düşük...

Evet :)
Cennet Mahallesi de geri dönerse şaşırmamak lazım :) Aynı şekilde Sihirli Annem :):)
Bu arada şimdi farkettim. Ben bu mesajı 3 Ekim'de yazmışım ve bu mesajı yazdıktan birkaç ay sonra iki dizinin de yeniden çekileceği açıklandı. :):)

Dadı projesi iptal olmuş. Fatih Aksoy en son röporajında öyle demişti. Onun yerine TRT'ye Mehmet Aslantuğ'un başrolünde oynayacağı yabancı formatlı bir sitcom çekeceklermiş. Doktorlar'ın başarısızlığı yüzünden yeni bir eski dizi döndürme fikrinden uzaklaştı sanırım Fatih Aksoy :)

Hayli ileri görüşlüymüşsün üstadım 😉,bir dizi başarılı oldu diye tüm eski diziler sıraya girdi,geçmişten medet ummak doğru değil kanımca,orjinal işler hep daha çok rağbet görecektir...

Doğru şekilde yapılacaksa devam ettirilmesinde hiçbir sakınca yok bence. Buna en iyi örnek Çocuklar Duymasın. Eski karakterlerin hemen hemen hepsini korudular ve başarılı yeni karakterlerle gayet iyi bir şekilde devam ediyorlar. Şu an en çok izlenen komedi dizilerinden biri.

Çocuklar Duymasın neden bitti bilmiyorum ama herhalde reyting nedeniyle bitmiştir,reyting nedeniyle biten bir dizinin çok başarılı olma ihtimali yok açıkçası,çocuklar duymasın istisna...

Bu arada çocuklar duymasın'a bakıyorum da konular hep eski çocuklar duymasın'dan tanıdık geliyor,bir yeniden ısıtma durumu var gibi... Yine de yeni karakterlerle ortam renklendiriliyor,bu anlamda çok başarılı...

Son düzenleme:
Akasya Durağı'yla Cennet Mahallesi birbirinin kopyası olduğu için birinin başlaması için diğerinin bitmesi gerekiyor gibi...

Çocuklar Duymasın, Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un yapımcıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle bitti. En son adı Çocuklar Ne Olacak olmuştu ve epey değişmişti. Seyirci bu değişiklikleri kaldıramayınca bitmişti doğal olarak.

Geri dönen komedi dizilerinin başarılı olma ihtimalleri var bence ve küçümsenecek bir ihtimal değil. Ama Doktorlar tarzı dizilerin tutması dediğin gibi çok zor.
Ama tutması için en önemli şart eski oyuncu kadrosunu bozmama.

Evet bu sezon yeni diziler oldukça iyi. Dizilerde kalite artıyor.

Doğan'a katılıyorum. Eski kadro olsa iyi olur ama yeni kadro son derece saçma.
Aklıma direkt Ruhsar'ın çakması Hayal ve Gerçek geldi. 3-4 bölümde kaybolup gitmişti. Bu da onun gibi olur...

İlla dizi döndürecekseniz Tatlı Hayat'ı döndürün eski kadrosuyla. Süper olurdu geri dönmesi :)
Tatlı hayat dönseydi gerçekten iyi olurdu.

Tatlı Hayat istenilse yeniden döndürülebilecek bir proje bence. Birçok kişi gelmiş geçmiş en iyi Türk komedi dizisi olarak gösteriyor Tatlı Hayat'ı. Bende katılıyorum buna...

Haluk Bilginer, Türkan Şoray, Neco, Çolpan İlhan, Celal Kadri Kınoğlu ve Veysel Diker şu an boşta bildiğim kadarıyla. (Haluk Bilginer'in oynadığı Ezel sene sonunda bitiyor.)
Sadece Asuman Dabak ve Gamze Özçelik'in başka projeleri var bildiğim kadarıyla. Zaten Gamze Özçelik'in rolü çok önemli değildi. Asuman Dabak tek problem. Çünkü şu an Nuri'de oynuyor. Bu nedenle Leyla ile Mecnun'dan da çıktı. Ama o da bir şekilde halledilebilir.