7.9 düşük mü? 8+ üzeri dizileri mi izliyorsun?
Son bölümü izledin mi?
spoiler ister misni
7.9 düşük mü? 8+ üzeri dizileri mi izliyorsun?
Son bölümü izledin mi?
Anladım.Ama İMDB'ye pek güvenme.Hannibal 2.sezonu zar zor görecektir.Reytingi diiip desem yeridir.İMDB'de o kadar notu nasıl almiş şaşkınım.Beğeniyorsunuz neden tv'de izlemiyorsunuz?(ey ABD halkı deyip isyana girmek istiyorum7.9 bu tarz bir dizi için çok düşük. 8.5 - 9.0 arası bir puanla başlamasını beklerdim. İzlesem beğenirim belki ama fazla da dizi izlemek istemiyorum sadece en iyilerini izlemek istiyorum. Vikings ve Hannibal daha cazip gibi şu an...
spoiler ister misni
o zaman şu güney amerikayı açıkla bnm kafa karıştı
Anladım.Ama İMDB'ye pek güvenme.Hannibal 2.sezonu zar zor görecektir.Reytingi diiip desem yeridir.İMDB'de o kadar notu nasıl almiş şaşkınım.Beğeniyorsunuz neden tv'de izlemiyorsunuz?(ey ABD halkı deyip isyana girmek istiyorum) Ben bile temkinli izliyorum.Kanallarina ve reytingine görede Davinci çok iyi gönul rahatliğiyla izlenebilir.(birazdan gelişmeleri haber yapıcam)
- - - Ekleme - - -
Ver verNasılsa izledim
Anladım.Ama İMDB'ye pek güvenme.Hannibal 2.sezonu zar zor görecektir.Reytingi diiip desem yeridir.İMDB'de o kadar notu nasıl almiş şaşkınım.Beğeniyorsunuz neden tv'de izlemiyorsunuz?(ey ABD halkı deyip isyana girmek istiyorum) Ben bile temkinli izliyorum.Kanallarina ve reytingine görede Davinci çok iyi gönul rahatliğiyla izlenebilir.(birazdan gelişmeleri haber yapıcam)
- - - Ekleme - - -
Ver verNasılsa izledim
o zaman şu güney amerikayı açıkla bnm kafa karıştı
Nesini açıklım adam yaprak kitabindaki şifreyi çözdü
olum güney amerikada ne ileri var 1475 teyiz 1492 de keşfedilmiyor muydu
1475'i ilk bölümde yazıyor muydu? Bakıyorum şuan hala göremedim.Sen nerden gördün.
hmmm...Tahminen yaptın yani? Neyse ben tarihi anlatsınlar tam anlatsinlar düşüncesinde değilim."belki gerçekte erken keşfedilmiştir" kayıtlara geçmemiştir.Sonucta adam kimsenin bilmediği bi kitap üzerinde çalişiyor😕Kitap diziye fantastik kurgu olarak eklensede kim bilir gerçekte böyle kitap vardir.Vee erken keşfedilmiştir kim bilir?başka bir dizide medici rolündeki, adam 1475 te vardı ve aynı yaşlardaydı zaten medicilere karşı halk 1494 falan ayakalnıyor adamalrın devri bitiyordavinci de 1452 de doğmuş en fazla 30 olsa 1482 deyiz en kötü
bilemicem Türk karakteri için ne düşünüyosun
hmmm...Tahminen yaptın yani? Neyse ben tarihi anlatsınlar tam anlatsinlar düşüncesinde değilim."belki gerçekte erken keşfedilmiştir" kayıtlara geçmemiştir.Sonucta adam kimsenin bilmediği bi kitap üzerinde çalişiyor😕Kitap diziye fantastik kurgu olarak eklensede kim bilir gerçekte böyle kitap vardir.Vee erken keşfedilmiştir kim bilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?