Dağhan Külegeç'den İntikam İtirafı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ABAY_06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ABAY_06

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
18,143
Puanı
1,060
Dağhan Külegeç İntikam dizisinden teklif aldığını kabul edilmediğini söyledi.

“İntikam dizisinden görüşmeye çağırmştım.. Beren Saat’in arkadaşı rolü için. Şu an Engin Hepileri’nin oynadığı Hakan karakteri. O zamanlar hastaydım. Saçımı sakalımı da kesmiştim. Çağrıldığımda hem oynayamadım hem de karakter için çok genç durduğum söylendi. Üzülmüştüm. Bir hafta sonra Acun Ilıcalı aradı yarışma için. Oyun oynamayı da çok seviyorum. Çok da güzel bir kazanç kaynağı olduğunu söyledi.
ahepsimagazin.com_wp_content_uploads_a.jpg

Ekli dosyalar

• ahepsimagazin.com_wp_content_uploads_a.jpg
    ahepsimagazin.com_wp_content_uploads_a.jpg
    46.7 KB · Hit: 530
Aslında Dağhan'da çok sempatik.Olsa iyi olabilirdi.:DAma Survivor'daki berbat halleri sağuttu beni.:(olmaması iyi olmuş.:D

Engin Hepileri o rol için biçilmiş kaftan. Türkiye'de hangi oyuncu oynarsa oynasın kimse onun verdiği sıcaklığı yansıtamazdı bize...

o role kim gelse sevilecekti zaten ama engin hepileri gerçekten en iyi oynayan kiş idizide dağhan öyle olur muydu bilmiyorum

Engin Hepileri mükemmel bir performans sergiliyor dizide. Dağhan'ın oynamaması iyi olmuş. :)

İyi ki olmamış, çünkü yakışmazdı :)

Yakışırdı, Dağhan'a her şey yakışır çünkü. Çok severim kendisini. :)

Ben bu rol için Engin Hepileri dışında başkasını asla düşünemem. Çok yakışmış Hakan rolüne. :)

valla olsa da olmasa da dizi bu haliyle devam ederdi yani ne kısalır ne de uzardı

Biraz Kavak yellerini düşünün.Çok sempatikti.Buradaki rolde çok sempatik.bence Engin Hepiler'den daha iyi olabilirdi.:)