D Yapım'dan Yeni Dizi: ''Üç Mektup''

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,613
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

D Yapım'dan Yeni Dizi: ''Üç Mektup''

54665d34f6309a10e04836fc.jpg

Yaptığı dizilerle ekranlara damga vuran D Yapım'dan yepyeni bir dizi daha geliyor!

Daha önce Asmalı Konak, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Gümüş, Kayıp Şehir, İntikam, Haneler, Küçük Kadınlar, Geniş Aile, Kayıp, Ulan İstanbul gibi efsane olmuş işlere imza atan ve bu sıralar 'Siyah Beyaz Aşk' dizisiyle pazartesi akşamlarına damga vuran D Yapım'dan ''Üç Mektup'' isminde yeni bir dizi geliyor.

Çok iddialı olan ''Üç Mektup'' dizisinin hazırlıklarına başlanıldı, kadrosu henüz belli olmayan dizi yakında Kanal D'de!

3f879881-422c-40e1-930f-f1b5ef447993.jpg

Kaynak: Birsen Altuntaş
Orijinal formatta oku

Yalnız 'Asmalı Konak' Ans Yapım'a ait. D Yapım'ın değil :A Zaten atv dizisiydi.

Iyice araştır bence :D
D Yapım'ın kendi resmi sitesi işte, neyini araştırayım? :A

Filmi D pro olabilir ama her hafta ANS jeneriğini görmesem heee derdim:F

Verdiğin linkte Dpro yazıp, yayınladiği kanal olarak atv yazması. Oha dedim bi an:F Böyle anlaşmalı yapımlar olabilir mi dicektim ki sonra tr'deyiz olmaz dedim:F
O zamanlar araları iyidir, Abdullah Oğuz etkisiyle yapmışlardır. :A

D Yapım'ın kendi resmi sitesi işte, neyini araştırayım? :A

O zamanlar araları iyidir, Abdullah Oğuz etkisiyle yapmışlardır. :A
Ya yok dizi ans olarak yayınlanıyordu. Finali sinemada yapmak istediler ve kanal d ile paket anlaşma yapmişlar demek ki :X İstersen youtube'da bak asmalı konakın yapımcısına:A

D Yapım genelde kaliteli işler yapıyor, son zamanlarda biraz afallamışlardı ama Siyah Beyaz Aşk'la toparladılar bence. Kaliteli bir proje ortaya koyacaklardır.

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan