D Yapım'ın İnternet Sitesi Yenilendi!

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
7 Eylül 2011
Mesajlar
33,327
Reaksiyon puanı
3,579
Puanı
910
Konum
İSTANBUL
1992 yılından beri pek çok programa imza atan D Productions'ın internet sitesi dproductions.com.tr yenilendi...
<!--selma176.41.68.227-->
D Yapım dijital yayıncılık alanında şık tasarımı ve kolay kullanımıyla yenilenen internet sayfasında, projelerini tanıtmaya ve izleyicilerine sunmaya devam ediyor.
Büyük bir ilgiyle izlenen Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Yalan Dünya ve Keşanlı Ali Destanı dizilerinin, Mutfağım, Evim Şahane ve Şeffaf Oda programlarının, vizyondaki filmlerin ve DVD'lerin en son yayınlanan fragmanları ile güncel haberleri dproductions.com.tr'de yer alıyor. Ayrıca künye bilgileri ve fotoğraflarının bulunduğu sayfada, projelerle ilgili son haberler buradan okuyuculara duyuruluyor.
D Yapım'ın geçmişte yayınlanan başarılı dizi ve reklam projelerine ait bilgi, fotoğraf ve video görüntülerine de dproductions.com.tr'den ulaşılabiliyor.
</STRONG>
 
ben kanalların internet sitelerini açmadığım ve takip etmediğim için benim açımdan hiçbişey değişmemiş..
 
Öncelikle direkt siteye ulaşabilmek isteyenler için linkini bi vereyim :

D Productions

Siteye gelirsek tasarım kötü değil ama hala içerik başarılı değil. Öncelikle Keşanlı Ali Destanı resimlerde var ama kendisine sayfasından ulaşılamıyor, zira onun sayfasında Öyle Bir Geçer Zaman Ki var. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin sayfası ise boş. :d

Sitede sadece Yalan Dünya'nın özetini bulabildim, fragmanlarsa hiç koyulmamamış. Nedense D Productions hiç bir dizisine site açmıyor, kendi sitesine de pek önem vermiyor.

Gerçi D Productions Yalan Dünya'da bir farklılık yapıp basit bir site açtı. :)

Biraz da yapım şirketinden bahsetmek gerekirse; başarılı bir şirket olduğunu söyleyebiliriz, en çok izlenen 3 dizinin ikisinin sahibi, bir de kalite timsali Keşanlı Ali Destanı var. Onun dışında sabah kuşağında büyük bir patlama yapan Evim Şahane de bu ellerden çımış.