D Productions'tan Şok Eden Haber!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,318
Puanı
1,060
thumbnail_1418758601.jpg

Yıllar boyunca birçok başarılı işe imza atan yapım şirketi D Productions'tan şok eden bir haber var!

Twitter'ın önde gelen isimlerinden TOKYOPhONLINE'e göre gelecek ay içerisinde başka bir yayın grubuna satılması beklenen Kanal D'nin iç yapım şirketi de Şubat ayında kapanacak. Şu aralar Ulan İstanbul, Hayat Yolunda ve Şeref Meselesi gibi yapımlarla izleyici karşısına çıkan D Productions'ın kapanma haberi şimdiden büyük dikkat çekmiş durumda. Yapım şirketine ne olacağı ise ilerleyen günlerde netleşecek.

Son düzenleme:
Vuhhh, Puhhh.😱 Çok iddialı dizileri yok zaten ama tamamen kapanması olmaz, olmamalı.

Bana göre Ay Yapım ile Türkiye'nin en iyi yapım şirketi. Kapanması saçmalık olur.

Ulan İstanbul'u izliyordum son 4-5 bölümüne bakmadım sıkıldığım için. Hayat Yolunda bitiyor biliyorsun zaten.

Şeref Meselesi'ni izliyorum. :)
Geçmiş olsun onun da eninde sonunda biteceğini tahmin ediyorsundur
En iyisi sen onun finaline de kendini hazırla :)
Zaten başka dizisi de kalmıyor :)

Aynı şeyi Dedikoducu Çocuk da söylemiyor muydu. (b)

Tokyo'yu biraz ukala bulduğum için pek sevmem ama Dedikoducu'ya göre biraz daha güvenilir olduğunu düşünüyorum, bu yüzden haberde doğruluk payı olabilir. Kanal D zaten Kasım ayında küçülmeye gitmişti, küçülme sonrası da zarar ettiyse D Productions'ı kapatma kararı almış olabilir, dizilerin reytingleri de beklenenden düşük geliyor çünkü. Yine de Kanal D'nin kendisinden konuyla ilgili açıklama duymadan inanmamak lazım.

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy