- Reaksiyon puanı
- 2,759
- Puanı
- 280
oyuncular:
çağatay ulusoy(burak)
kerem bursin(yılmaz)
gürkan uygun(vasfi)
nail kırmızıgül(sami)
barış falay(sadık)
sarp akkaya(rüstem)
yiğit özşener(şerif)
hande erçel(şeyma)
oktay gürsoy(vasfinin gençliği)
ufuk bayraktar(saminin gençliği)
sezer uzunoğlu(sniper)
korkmaz aslan(çekirdek)
vasfi 30 yıl sonra hapisten çıkmıştır(eski yılları hatırlar sami ile düşmanlığı başladığı yıllar) sami'de çıkar(eski yılları hatırlar vasfi ile düşmanlığı başladığı yıllar) vasfi'nin ilk işi burak ile yılmazı bulmaktır ancak burak
ve yılmaz sürpriz yapıp cezaevinin çıkış yerine gelirler ve sarılırlar birbirlerine
vasfi: oo yılmaz bey görmeyeli büyümüşssünüz ?
yılmaz: evet abi öyle oldu biraz
vasfi: burak sen nasılsın koççum ?
burak: iyidir abi
vasfi: işler nasıl?
yılmaz ve burak araba tamirci dükkanı işletiyorlardır
burak: eh abi ne öldürüyor ne süründürüyor
yılmaz: hadi hadi daha sonra konuşuruz bunları gidelim
vasfi: gidelim oğlum
taksiye atlayıp oradan ayrılırlar aynı anda sami'de hapisten çıkmıştır ve intikam yemini etmeye başlamıştır
sami: oğlumu benden ayırdı o şerefsiz vasfi bende onu on parçaya ayıracağım lannnnnnnnnnnnn
adamı rüstem: sakin ol abi onu değil oğlu gibi sevdiği burağı onu öldürelim hemde yılmaz'a öldürttürelim
sami daha çok sevinir ama planıda vardır
sami: tamam tamam ama ona hoşgeldin hediyem var ha ha ha ha ha
ve arkadaşı sadıkla buluşur vasfi burak ile yılmazı onla tanıştırır
sadık: hoşgeldiniz gençler buyrun gelin
yılmaz ve burak: hoşbulduk abi derler sadığın elini öperler tam içeri girecekleri sırada
sadık: yatın yere der çünkü saminin adamları oraya kadar takip etmiştir onları ve bulundukları mekanları taramaya başlarlar
sadık: siz gidin arkadan kaçın ben bunları oyalarım
vasfi: olmaz seni burda bırakmayız
sadık sinirlenir: gidin lan işte gidin der ve arkadan kaçarlar tek mermisi kalan sadık konuşmamak için kafasına sıkar ve kendini öldürür böylece vasfi yılmaz
ve burak izlerini kaybederler saminin adamlarından sniper sami'yi arar
sniper: efendim izlerini kaybettik
sami: nasıl olur lan nasılll
sniper: arka kapıdan kaçmışlar bir tek sadık vardı o da kafasına sıktı
sami: tamam lan tamam geri dönün
der ve telefonu fırlatır
sami: Allah kahretsin Allah karhetsinnnnnnnnnnnnnn
yılmaz ile burak silahlanmak için vasfinin yanından ayrılmışlardır sami'nin adamları bir yerde bir kızı tehdit etmektediler içlerinde çekirdek lakabı adamıda vardır
burak: ne oluyor burda lannnnnnn
çekirdek: seni ilgilendirmez git işine
burak: gitmezssem ne olacak
çekirdek tüm adamları üstüne salar yılmaz ve burak kavgaya tutuşurlar adamları yere serip bir tanesinin silahını alıp çekirdeğin kafasına dayar
burak: bir daha karşıma çıkarsan kafana sıkarım bas git lan şimdi
çekirdek: bu iş bitmedi bitmedi bu iş görüşeceğiz der bu arada yılmazda gizlice çekirdeği takip etmeye başlar
burak: iyimisiniz hanımefendi?
şeyma: iyiyim çok teşekkür ederim der ve aralarında bir aşk başlar bir yerde oturup yemek yerler tanışıp kaynaşırlar iyice ve aklına yılmaz gelen burak masadan kalkar ve yılmazı arar
burak kendi kendine: aç şu telefonu aç yılmaz der ve taksiye biner vasfide gerçekleri anlatmaya karar verir telefonla arar burağı
burak: alo vasfi abi yılmaz ortalıklarda yok
vasfi: Allah Allah nerde bu çocuk neyse gel konu onunla ilgili
burak: tamam abi geliyorum
burak kardeşi bildiği yılmaz'ın orda olduğunu sanıp oraya gider bu arada vasfide saminin en zeki ortaklarından şerif'i öldürmüştür sami iyice çıldırmıştır
saminin adamlarını takip eden yılmaz sniper ve çekirdeğe yakalanır silahını atıp teslim olmak zorunda kalır
saminin yanına götürürler sami tüm gerçekleri yalan yanlış bir şekilde anlatır ve yılmaz şok olur ancak onların yanında bir şey çaktırmayacaktır
aradan 5 hafta geçer
yılmaz elinde silah şeyma'nın çalıştığı kafeye gider 5 el sıkıp şeymayı oracıkta öldürür kamera görüntülerinden yılmazın öldürdüğünü gören burak
yılmazla hesaplaşmaya gider ve tüm gerçekler gün yüzüne çıkar artık savaş başlamıştır
yılmaz: sende o vasfide gebereceksiniz anlattıklarının hiç birine inanmıyorum burakkkkkkkkkkk bitti kardeşlik bitti
burak büyük bir hışımla: bitti lan bitti artık kan akacak kan lan deyip oradan ayrılırlar
şeyma'nın cenazesi yapılır ve toprağa verilir vasfi ile burak plan yapmaya başlarlar
diğer yandan sami ile yılmazda plan yapmaya başlar
sıradaki hedef rüstemdir önce kaçırırlar
vasfi: söyle lan sami ve burak nerde
rüstem: söylemiyorum lan söylemiyorum
rüstem kaçmaya kalkar ve eline aldığı bıçakla kendi dilini keser burak'ta kafasına sıkar rüstem ölür
burak: ne yapayım işimize yaramazdı flashback olur çekirdek ve sniperin yerini öğrenmişlerdir oraya baskına giderler
sniper kaçar çekirdek yakalanır
burak: sana ne demiştim lan bir daha karşıma çıkarsan kafana sıkarım dememişmiydim lan der ve dövmeye başlar çekirdeği
vasfi durdurur: ve yerini öğreneceğiz daha o şerefsizlerin der ancak verdiği adrese adam gönderir vasfi mekan boş çıkar
dayanamayan burak kafasına sıkar
vasfi: ne yaptın sen oğlum daha yerini öğrenecektik
burak: bundan da birşey çıkmazdı hadi gidelim der ve oradan ayrılırlar
sniper yine karşılarına çıkar ve çatışmaya başlarlar sonunda sniper karşılarına çık ve kolundan bacağından vasfi tarafından vurularak yakalanır yerini öğrenirler
vasfi sniper'ın kafasına sıkar
vasfi: hep sen mi sıkacaksın koççum bu ve sami benim söz yılmaz senin
burak: gülerek tamam abi tamam der ve giderler
sami ile yılmaz ayrı mekanlardadırlar artık ikiside ölümle burun burunadırlar son bir planları var ikiside el bombası alıp ellerine beklerler
iki mekanda patlar içlerinden iki tanesi sağ kurtulmuştur yılmaz ve buraktır onlar birisi saminin diğeri vasfinin intikamı için kapışırlar
aynı arabaya binlerler yılmaz uçuruma sürükler arabayı
burak: hayır yapma hayır
yılmaz: gebereceksek ikimizde gebereceğiz der ve araba uçurumdan düşererek patlar burak ile yılmaz'da orada ölür
SON
çağatay ulusoy(burak)
kerem bursin(yılmaz)
gürkan uygun(vasfi)
nail kırmızıgül(sami)
barış falay(sadık)
sarp akkaya(rüstem)
yiğit özşener(şerif)
hande erçel(şeyma)
oktay gürsoy(vasfinin gençliği)
ufuk bayraktar(saminin gençliği)
sezer uzunoğlu(sniper)
korkmaz aslan(çekirdek)
vasfi 30 yıl sonra hapisten çıkmıştır(eski yılları hatırlar sami ile düşmanlığı başladığı yıllar) sami'de çıkar(eski yılları hatırlar vasfi ile düşmanlığı başladığı yıllar) vasfi'nin ilk işi burak ile yılmazı bulmaktır ancak burak
ve yılmaz sürpriz yapıp cezaevinin çıkış yerine gelirler ve sarılırlar birbirlerine
vasfi: oo yılmaz bey görmeyeli büyümüşssünüz ?
yılmaz: evet abi öyle oldu biraz
vasfi: burak sen nasılsın koççum ?
burak: iyidir abi
vasfi: işler nasıl?
yılmaz ve burak araba tamirci dükkanı işletiyorlardır
burak: eh abi ne öldürüyor ne süründürüyor
yılmaz: hadi hadi daha sonra konuşuruz bunları gidelim
vasfi: gidelim oğlum
taksiye atlayıp oradan ayrılırlar aynı anda sami'de hapisten çıkmıştır ve intikam yemini etmeye başlamıştır
sami: oğlumu benden ayırdı o şerefsiz vasfi bende onu on parçaya ayıracağım lannnnnnnnnnnnn
adamı rüstem: sakin ol abi onu değil oğlu gibi sevdiği burağı onu öldürelim hemde yılmaz'a öldürttürelim
sami daha çok sevinir ama planıda vardır
sami: tamam tamam ama ona hoşgeldin hediyem var ha ha ha ha ha
ve arkadaşı sadıkla buluşur vasfi burak ile yılmazı onla tanıştırır
sadık: hoşgeldiniz gençler buyrun gelin
yılmaz ve burak: hoşbulduk abi derler sadığın elini öperler tam içeri girecekleri sırada
sadık: yatın yere der çünkü saminin adamları oraya kadar takip etmiştir onları ve bulundukları mekanları taramaya başlarlar
sadık: siz gidin arkadan kaçın ben bunları oyalarım
vasfi: olmaz seni burda bırakmayız
sadık sinirlenir: gidin lan işte gidin der ve arkadan kaçarlar tek mermisi kalan sadık konuşmamak için kafasına sıkar ve kendini öldürür böylece vasfi yılmaz
ve burak izlerini kaybederler saminin adamlarından sniper sami'yi arar
sniper: efendim izlerini kaybettik
sami: nasıl olur lan nasılll
sniper: arka kapıdan kaçmışlar bir tek sadık vardı o da kafasına sıktı
sami: tamam lan tamam geri dönün
der ve telefonu fırlatır
sami: Allah kahretsin Allah karhetsinnnnnnnnnnnnnn
yılmaz ile burak silahlanmak için vasfinin yanından ayrılmışlardır sami'nin adamları bir yerde bir kızı tehdit etmektediler içlerinde çekirdek lakabı adamıda vardır
burak: ne oluyor burda lannnnnnn
çekirdek: seni ilgilendirmez git işine
burak: gitmezssem ne olacak
çekirdek tüm adamları üstüne salar yılmaz ve burak kavgaya tutuşurlar adamları yere serip bir tanesinin silahını alıp çekirdeğin kafasına dayar
burak: bir daha karşıma çıkarsan kafana sıkarım bas git lan şimdi
çekirdek: bu iş bitmedi bitmedi bu iş görüşeceğiz der bu arada yılmazda gizlice çekirdeği takip etmeye başlar
burak: iyimisiniz hanımefendi?
şeyma: iyiyim çok teşekkür ederim der ve aralarında bir aşk başlar bir yerde oturup yemek yerler tanışıp kaynaşırlar iyice ve aklına yılmaz gelen burak masadan kalkar ve yılmazı arar
burak kendi kendine: aç şu telefonu aç yılmaz der ve taksiye biner vasfide gerçekleri anlatmaya karar verir telefonla arar burağı
burak: alo vasfi abi yılmaz ortalıklarda yok
vasfi: Allah Allah nerde bu çocuk neyse gel konu onunla ilgili
burak: tamam abi geliyorum
burak kardeşi bildiği yılmaz'ın orda olduğunu sanıp oraya gider bu arada vasfide saminin en zeki ortaklarından şerif'i öldürmüştür sami iyice çıldırmıştır
saminin adamlarını takip eden yılmaz sniper ve çekirdeğe yakalanır silahını atıp teslim olmak zorunda kalır
saminin yanına götürürler sami tüm gerçekleri yalan yanlış bir şekilde anlatır ve yılmaz şok olur ancak onların yanında bir şey çaktırmayacaktır
aradan 5 hafta geçer
yılmaz elinde silah şeyma'nın çalıştığı kafeye gider 5 el sıkıp şeymayı oracıkta öldürür kamera görüntülerinden yılmazın öldürdüğünü gören burak
yılmazla hesaplaşmaya gider ve tüm gerçekler gün yüzüne çıkar artık savaş başlamıştır
yılmaz: sende o vasfide gebereceksiniz anlattıklarının hiç birine inanmıyorum burakkkkkkkkkkk bitti kardeşlik bitti
burak büyük bir hışımla: bitti lan bitti artık kan akacak kan lan deyip oradan ayrılırlar
şeyma'nın cenazesi yapılır ve toprağa verilir vasfi ile burak plan yapmaya başlarlar
diğer yandan sami ile yılmazda plan yapmaya başlar
sıradaki hedef rüstemdir önce kaçırırlar
vasfi: söyle lan sami ve burak nerde
rüstem: söylemiyorum lan söylemiyorum
rüstem kaçmaya kalkar ve eline aldığı bıçakla kendi dilini keser burak'ta kafasına sıkar rüstem ölür
burak: ne yapayım işimize yaramazdı flashback olur çekirdek ve sniperin yerini öğrenmişlerdir oraya baskına giderler
sniper kaçar çekirdek yakalanır
burak: sana ne demiştim lan bir daha karşıma çıkarsan kafana sıkarım dememişmiydim lan der ve dövmeye başlar çekirdeği
vasfi durdurur: ve yerini öğreneceğiz daha o şerefsizlerin der ancak verdiği adrese adam gönderir vasfi mekan boş çıkar
dayanamayan burak kafasına sıkar
vasfi: ne yaptın sen oğlum daha yerini öğrenecektik
burak: bundan da birşey çıkmazdı hadi gidelim der ve oradan ayrılırlar
sniper yine karşılarına çıkar ve çatışmaya başlarlar sonunda sniper karşılarına çık ve kolundan bacağından vasfi tarafından vurularak yakalanır yerini öğrenirler
vasfi sniper'ın kafasına sıkar
vasfi: hep sen mi sıkacaksın koççum bu ve sami benim söz yılmaz senin
burak: gülerek tamam abi tamam der ve giderler
sami ile yılmaz ayrı mekanlardadırlar artık ikiside ölümle burun burunadırlar son bir planları var ikiside el bombası alıp ellerine beklerler
iki mekanda patlar içlerinden iki tanesi sağ kurtulmuştur yılmaz ve buraktır onlar birisi saminin diğeri vasfinin intikamı için kapışırlar
aynı arabaya binlerler yılmaz uçuruma sürükler arabayı
burak: hayır yapma hayır
yılmaz: gebereceksek ikimizde gebereceğiz der ve araba uçurumdan düşererek patlar burak ile yılmaz'da orada ölür
SON