+1yiğdin malı meydandadır edasıyla başım dik göğüsüm kabarmış bir şekilde yürürüm
Belki mal olmayan kısmı yırtılmıştır.yiğdin malı meydandadır edasıyla başım dik göğüsüm kabarmış bir şekilde yürürüm
olsun her şartta yiğitliğe mok sürdürmemek lazımBelki mal olmayan kısmı yırtılmıştır.
Haklısın da yok ya olmaz gezemem ben yine de.olsun her şartta yiğitliğe mok sürdürmemek lazım
ben de espiri mahiyetinde yazdım biraz tebessüm edelim istedimHaklısın da yok ya olmaz gezemem ben yine de.
Yok canım anladım zaten espri olduğunu da gezmeyip napacağız sokağın ortasındayız.ben de espiri mahiyetinde yazdım biraz tebessüm edelim istedim
Yirtilsada eninde sonunda eve gitçezYok canım anladım zaten espri olduğunu da gezmeyip napacağız sokağın ortasındayız.
Ee yani otobüse binip de yerine oturabilirsen tamamdır.Yirtilsada eninde sonunda eve gitçez
Benim 2 kere yirtilmisti, montumu sarmistim hep. Allahtan yazin olmadiEe yani otobüse binip de yerine oturabilirsen tamamdır.
Yazın da tişörtünü çıkarır sarardın yaniyem aneyy diyeydin ya.Benim 2 kere yirtilmisti, montumu sarmistim hep. Allahtan yazin olmadi
HahahahaYazın da tişörtünü çıkarır sarardın yaniyem aneyy diyeydin ya.
Paçana kadar yırtılırsa ?Gizlemeye çalışırım elimden geldiğince
O kadar yırtılmaz herhaldePaçana kadar yırtılırsa ?