Dünyaya Hitap Ediyor!

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,167
Puanı
860
Ünlü sanatçı Hüsnü Şenlendirici, dün Star Tv Süper Starlife ekibine çok özel açıklamalarda bulundu.

Ünlü sanatçı Hüsnü Şenlendirici, dün Star Tv Süper Starlife ekibine çok özel açıklamalarda bulundu. Ayaklıgazete.com'un haberine göre, yeni çıkardığı ''Hüsn-ü Hicaz'' albüm çalışmalarının yorucu olduğunu açıklayan Hüsnü Şenlendirici albüm kayıtlarının hepsini kendi evinde aldığını dile getirdi. Ünlü klarnetçi ''Albüm çok güzel oldu arabesk, pop, alaturka ve yabancı parçalarda var. Dünyaya hitap eden bir albüm hazırladık'' dedi.
ŞENLENDİRİCİ ORKESTRASI KURACAĞIZ!
Hüsnü Şenlendirici, oğlunun da babası gibi klarnetçi olma yolunda devam ettiğini açıkladı. Bütün ailesinin müzikle uğraşmasından mutlu olduğunu dile getiren ünlü sanatçı şöyle konuştu; ''Hani bazıları vardır ben müzik hayatım boyunca çok çile çektim der, çocuğum asla yapmayacak der, ben öyle değilim müzikle uğraşmalarından zevk alıyorum. Çünkü ben müzik sayesinde saygı gördüm, dünyayı gezdim. Bu yüzden müzikle uğraşsınlar isterim. Zaten kızım tam bir sanatçı edasında evde dolaşıyor, mikrofonu falanda var kostüm falan değiştiriyor şarkılar söylüyor. Yakında Şenlendirici orkestrası olarak karşınızda olabiliriz.''(ayakligazete.com)