Diziyi aşırı şekilde seven ve mesela din konusunu önemsemeyenler çok normâl karşılayabilirler.bence bunu normal karşılayan insanları bilemiyorumzor yani
Diziyi aşırı şekilde seven ve mesela din konusunu önemsemeyenler çok normâl karşılayabilirler.bence bunu normal karşılayan insanları bilemiyorumzor yani
ne çelişkisi olayı anlatıyorumbence bunu normal karşılayan insanları bilemiyorumzor yani
çiğdem seni çok çelişkili görüyorum
bir diziyi izleyeceği diyorsun , sonra yok ben kitabını okudu , zaten aşırı cinsellik var diyorsun ?ne çelişkisi olayı anlatıyorum
sen nasıl karşıladın ?Diziyi aşırı şekilde seven ve mesela din konusunu önemsemeyenler çok normâl karşılayabilirler.
kitabını daha bitirmedim okuyorum ama diziyi yarım braktım dedim 5 ve 6.onaylarını alıncabir diziyi izleyeceği diyorsun , sonra yok ben kitabını okudu , zaten aşırı cinsellik var diyorsun ?
sen nasıl karşıladın ?
@destere kararsızmışkitabını daha bitirmedim okuyorum ama diziyi yarım braktım dedim 5 ve 6.onaylarını alınca
başlasammı izlemeye diyorum bu yaz baslarım belki ama evet kararsızım 🙂🙂
bende kararsızım diyorum zaten ama yazın dizi yokluğunda bakablrim 🙂🙂
hadi bakalımbende kararsızım diyorum zaten ama yazın dizi yokluğunda bakablrim 🙂🙂
Farklılık yapmak isterken, gereksiz bir sahne çıkartarak tepkiye neden oldu. Ben iyi karşılamadım. O sahneleri herhangi bir yerde de çekebilirlerdi.sen nasıl karşıladın ?
anladım , bu arada çok geç cvp verdinFarklılık yapmak isterken, gereksiz bir sahne çıkartarak tepkiye neden oldu. Ben iyi karşılamadım. O sahneleri herhangi bir yerde de çekebilirlerdi.
Anında cevap veremeyebiliyorum. Bilgisayarda olmayabiliyorum ya da başka şeylerle ilgilendiğim sırada yeni görmüş olabiliyorum. Daha birçok sebebi olabiliyor.anladım , bu arada çok geç cvp verdin
Adam haklı beyler. !Bence abartılıyor. İki kardeşin sevişmesine bişey demiyorlarda tabutun başında yapmalarınamı tepki gösteriyorlar.
Muhafazakarlar kızmış zaten hem cenazede şey yapılır MıAbartı yok ya ne abartısı? Bence gayet normal bir sahneydi. (Dizi içinde değerlendirirsek.)
Edit: Dün izledim de bölümü.
Yapan yapıyor.
Bi biz yapamıyoruz zatenYapan yapıyor.Adam kaç yıldır görmemiş sevdiceğini. Sevdiceği de ona trip atıyor. Sonunda patlamış işte.
sevdiceği beni bile kızdırmıştı valla.Yapan yapıyor.Adam kaç yıldır görmemiş sevdiceğini. Sevdiceği de ona trip atıyor. Sonunda patlamış işte.
Aynen.sevdiceği beni bile kızdırmıştı valla.adam neler çekmiş trip atıyordu cersei hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?