onların yaptıkları da ortada aynı şeyleri tekrar etmenin anlamı yok my falan ilgi alanımda değilyada oklava koleksiyonuna bakıyordur
sen birde MY laf atıyordun , rezil olduk diye ,gör bunları@xemrexxx
onların yaptıkları da ortada aynı şeyleri tekrar etmenin anlamı yok my falan ilgi alanımda değilyada oklava koleksiyonuna bakıyordur
olabilir oklavaalrı çok hunharca harcadı şimdi elinde oklava kalmadı çiğdemin anca terlik fırlatıryada oklava koleksiyonuna bakıyordur
o değil de bir dahaki bölüme tywin lannister ile margery nin babaannesi sevişecekmiş diyollaolabilir oklavaalrı çok hunharca harcadı şimdi elinde oklava kalmadı çiğdemin anca terlik fırlatır
içim geçti derken ?Sahneye bir bakayım dedim de, içim geçti bir anda. Fazla abartılı ama söz konusu Game Of Thrones tarzı diziler olunca, abartı yok oluyor.
yok artıko değil de bir dahaki bölüme tywin lannister ile margery nin babaannesi sevişecekmiş diyolla
nedne olmasın düğün günü birbirlerine kur yapıyor gibiydileryok artık
tamam tamam sinirlenmeonların yaptıkları da ortada aynı şeyleri tekrar etmenin anlamı yok my falan ilgi alanımda değil
zaten onlar samimiyeti ilerletti olabilir benceo değil de bir dahaki bölüme tywin lannister ile margery nin babaannesi sevişecekmiş diyolla
görüntülü görmek istemiyorum ben belki hem bakk çoğu herkes brakmıs diziyi bu yüzden kanal iptalı yapmıslarkitapta lenister lar bölünerekmi çoğalıyor ?
kitaptada aynı şey var yalnız görüntülü değil görünce neden rahatsız oluyorsun hikaye aynı hikaye
olabilirolabilir oklavaalrı çok hunharca harcadı şimdi elinde oklava kalmadı çiğdemin anca terlik fırlatır
külliyen yalan haberler o sahneden dolayı seyirci iki katına çıkmıştır bıraktım diyende yalan söylergörüntülü görmek istemiyorum ben belki hem bakk çoğu herkes brakmıs diziyi bu yüzden kanal iptalı yapmıslar
Oraya hiç girmeyelim, çıkamayız. Kendi içimde kayboldum. "Böyle sahne mi olur" dedim bir yandan. Bu tarz dizilerde böyle sahnelerin çıkması çok normâl.içim geçti derken ?
bu arada @destere senin uymadığını bildi , hemen geldin çiğdemgörüntülü görmek istemiyorum ben belki hem bakk çoğu herkes brakmıs diziyi bu yüzden kanal iptalı yapmıslar
başka konuda konusuyorduk destere ile tabiki bilicek uyumadığımıbu arada @destere senin uymadığını bildi , hemen geldin çiğdem
iyiki hemen çıkmışsın , sonra temizlemesi zor olurduOraya hiç girmeyelim, çıkamayız. Kendi içimde kayboldum. "Böyle sahne mi olur" dedim bir yandan. Bu tarz dizilerde böyle sahnelerin çıkması çok normâl.
bence bunu normal karşılayan insanları bilemiyorumBu sahneleri şimdi yargılamaya kalksak, hemen de modernliğe bağlarlar. Modernlikte böyle sahnelerin normâl karşılanacağını söylerler. Farklı yapacağım derken, modernlik dışı sahnelere dahi kaçarlar oysa ki. Böyle sahnelere kaçmasalar daha iyi olur. Sonuçta birçok kişi izliyor ve bu tarz sahneler hoşuna gitmeyebilir kimilerinin. Baktığımızda hoşuna gitmeyenlerin sayısı oldukça çok.
çiğdem seni çok çelişkili görüyorumbaşka konuda konusuyorduk destere ile tabiki bilicek uyumadığımı
bu arada yine dediğim gibi tepkiler sahneye değildir çünkü ilk sezonda daha açıkları var mezar basında olduğu için tepki olmus galiba 🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?