Dünya'yı Ayağa Kaldıran Sahne !

Sahneye bir bakayım dedim de, içim geçti bir anda. Fazla abartılı ama söz konusu Game Of Thrones tarzı diziler olunca, abartı yok oluyor.

kitapta lenister lar bölünerekmi çoğalıyor ?

kitaptada aynı şey var yalnız görüntülü değil görünce neden rahatsız oluyorsun hikaye aynı hikaye
görüntülü görmek istemiyorum ben belki hem bakk çoğu herkes brakmıs diziyi bu yüzden kanal iptalı yapmıslar

görüntülü görmek istemiyorum ben belki hem bakk çoğu herkes brakmıs diziyi bu yüzden kanal iptalı yapmıslar
külliyen yalan haberler o sahneden dolayı seyirci iki katına çıkmıştır bıraktım diyende yalan söyler

bunlar hep reklam işi reklamın iyisi kötüsü olmaz

bu arada @destere senin uymadığını bildi , hemen geldin çiğdem
başka konuda konusuyorduk destere ile tabiki bilicek uyumadığımı

bu arada yine dediğim gibi tepkiler sahneye değildir çünkü ilk sezonda daha açıkları var mezar basında olduğu için tepki olmus galiba 🙂🙂

Bu sahneleri şimdi yargılamaya kalksak, hemen de modernliğe bağlarlar. Modernlikte böyle sahnelerin normâl karşılanacağını söylerler. Farklı yapacağım derken, modernlik dışı sahnelere dahi kaçarlar oysa ki. Böyle sahnelere kaçmasalar daha iyi olur. Sonuçta birçok kişi izliyor ve bu tarz sahneler hoşuna gitmeyebilir kimilerinin. Baktığımızda hoşuna gitmeyenlerin sayısı oldukça çok.

bence bunu normal karşılayan insanları bilemiyorum
zor yani

çiğdem seni çok çelişkili görüyorum