Dünya'yı Ayağa Kaldıran Sahne !

@Çiğdem- sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında ?
sen çiğdem misin
bekliyordum ama kısa kestiler
elbiseler tamamen çıkmalıydı

çiğdem benimle aynı fikirdedir nasıl olsa
haruncuğum ben buyüzden brakmıştım bu diziyi ilk sezon özellikle bu sahnelerin daha açık şekilde olanları var bu sahnede yanı izleyiciler emzar basında olduğu için tepki göstermiştir sahneden dolayı değil çok daha açık çokd aha abrtılı sahnelerle dolu bu dizi özellikle ilk sezonları bende ailemle veya arkdslarımla izleyemicem için brakmıştım brazda ama tekrar başlamayı düşünüyorum 🙂🙂 emre ilk defa akıllı bir laf ettin çocuk gelmiş benim yerime cevap evriyor harunda benmişim gibi konuşmaya devam ediyor hahah

destere sanada birşey demem gerekiyor senle ortak falan düşnümüyorum ben en azndan bu konularda uydurma yanı

Milleti enseste alıştırdılar mezar başında olunca mı "abartılı" oluyor
)

ben ailecek dizi izlemeyi seviyorum ama bu diziyle olmaz gibi , baksana ensest ilişkiler varmış
bu diziye bakınca the walking dead muhafazakar bir dizi gibi gözüktü bana
twd de ne varki? twd bildiğin aile dizisi

G.o.t un, gotu başı açıktır bayağı

bak diziye tekrar başlamayı düşünüyorsun
? seviiyoruz khaleesiyi

? seviiyoruz khaleesiyi
evt az çok biliyordum

Milleti enseste alıştırdılar mezar başında olunca mı "abartılı" oluyor
)
işte böyle şeyler olunca diziden soğuyorum , hiç başlamayacağım diziye

Spoi vardır diye okumadan bakıp çıktım.
iyi yapmışsın , seni etiketlemedim zaten görme diye konuyu

lannisterlardan her şey beklenir şok olmaya gerek yok
MY söven kişilere bu diziyi izlettirmek lazım ,bizim diziye öpüp başına koyarlar

Bende sahneyi izledim
Gerçekten çok abartılı sahne olmuş bunu düşünmeleri lazımdı. Muhafazakar kesime hak veriyorum🙂

? seviiyoruz khaleesiyi
izlemiyorum ama ben sizden daha bilgiliyim bu dizide çünkü aylardır kitabını okuyorum 9 tane falan bende kitap serisi var bu dizinin şurda 2-3 tane kaldı onlarıda bitiricem sizden önce öğrenicem finalda noluyor şuan çokkkk spoi biliyorum
dizisi nedense sarmadı beni butür sahnelerdende ötürü ama tekrar başlamayı düşünüyorum başlarsam 5.sezona yetişiirm 🙂

çiğdem bir karar ver , bir izlemem diyorsun , bir izlerim diyorsun

kitapta lenister lar bölünerekmi çoğalıyor ?

kitaptada aynı şey var yalnız görüntülü değil görünce neden rahatsız oluyorsun hikaye aynı hikaye

yuhh bunlar uçmuş çocuklarının mezarı başında 😱 yabancı diziler sizin olsun beyler ben almim
amerikada bile 700 bin kişinin o an kanal değiştirmesi iyi bişey ama bunu hangi kafayla yazmışlar merak ediyorum insanlığa bile sığmaz

yada oklava koleksiyonuna bakıyordur

sen birde MY laf atıyordun , rezil olduk diye ,gör bunları
@xemrexxx