Dünya'yı Ayağa Kaldıran Sahne !

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061

Game of Thrones'un 4. sezonu tam gaz devam ederken yayınlanan son bölümdeki bir sahne tepkilere neden oldu.

3. bölümde Cersei Lannister ve Jaime Lannister'ın sevişme sahnesi sınırları zorladı. Geçen hafta Kral Joffrey'nin ölümüyle sarsılan hayranlar bu hafta da diziye damga vuran sevişme sahnesini tartışıyor. Joffrey'nin tabutunun başında annesi Cersei Lannister ve babası Jaime Lannister'ın sevişme sahnesi geceye damga vurdu

iZLEYİCİLER TEPKİLİ

Dizinin yayınlanmasının ardından sosyal medyada bu sahne tartışılmaya başlandı. Kullanıcılar adeta ateş püskürdü. Her daim cesur sahneleriyle ön plana çıkan dizi, bu defa izleyiciler tarafından 'fazla ileri gitmekle' suçlanıyor. Dizi ABD'nin muhafazakar çevresini kızdırdı. Reyting rakamlarına göre; 700 bin izleyici bu sahne sırasında diziyi izlemeyi bıraktı, kanal değiştirdi. Twitter'daki yorumlarda ise; "Dizi artık çok ileri gitti. Fazlaca tecavüz ve cinayet var. Bu kadarını izlemekten keyif almıyoruz!" denildi.

Sizce izleyiciler haklı mı ? yoksa abartılıyor mu bu sahne ?

@OzaN , @xemrexxx @BesaleT @RüzgarGülü @Forumdash @sokak sanati @Bully @yatutarsa
@cevaa @destere

o shane biraz abartıydı got için bile oğullarının mezarı başında fazla oldu

Bence abartılıyor. İki kardeşin sevişmesine bişey demiyorlarda tabutun başında yapmalarınamı tepki gösteriyorlar.

Bence gerekli bir sahneydi ama tabutun başında biraz yanlış olduğu doğru ki kardeş sevişmesine tepki göstermeyenlerin buna tepki göstermesine gerçekten çok hak veriyorum.

Söz konusu GOT'sa abartı diye bir şey yoktur hiçbir sahneye şaşırmıyorum ben

ben sahneyi beğendim ama daha fazla ayrıntı gösterilmeliydi orayı çok hızlı geçtiler oysa biz jamie ile cersei in daha cesur sahnelerini görmüştük yakışmadı got a o sahnede ayrıntı görmeliydik
ben izledim o sahneyi , fenaydı , daha ne gösterecekler ki
bu arada sen öyle bir sahne bekliyor muydun ?

valla bu aileyle izlenilecek bir dizi değil, ben onu anladım
ben bu diziye tek başıma izlerim

emre sen şok oldun mu o sahnede ?
ailenin yanında ne işi var dizilerimi hep tek başıma izlerim

emre gül ağayla sümbül ağanın maceralarına şahit olmuş biri bu sahne emreye çerez gibi gelmiştir

ailenin yanında ne işi var dizilerimi hep tek başıma izlerim

emre gül ağayla sümbül ağanın maceralarına şahit olmuş biri bu sahne emreye çerez gibi gelmiştir
ben ailecek dizi izlemeyi seviyorum ama bu diziyle olmaz gibi , baksana ensest ilişkiler varmış
bu diziye bakınca the walking dead muhafazakar bir dizi gibi gözüktü bana