Dünyanın En Yakışıklı Erkeği Benim

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Kavak Yelleri dizisiyle ününe ün katan sempatik oyuncu Dağhan Külegeç dün Bebek'te yürüyüş yaparken Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi.

Kavak Yelleri dizisiyle ününe ün katan sempatik oyuncu Dağhan Külegeç dün Bebek'te yürüyüş yaparken Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi. Ayaklıgazete.com'un haberine göre, Kavak Yelleri dizisi bittikten sonra uzun zamandır ortalarda gözükmeyen Külegeç, kendisine zaman ayırdığını söyledi.

HAYRANLARINA ÜZÜCÜ HABER!Birçok dizi ve filmden teklif aldığını dile getiren Dağhan Külegeç ailesinin restoranında işletmecilik yaptığını söyledi. Külegeç ''Kendimi nadasa bıraktım. Spor yapıyor kendime daha fazla zaman ayırıyorum. Şimdilik herhangi bir projede yer almayı düşünmüyorum'' diye konuştu. Tenis oynamaya başladığını söyleyen Dağhan Külegeç, ''Henüz daha çok yeniyim hocam iyi oynadığımı söylüyor, ünlülerden tenis oynayanlar varsa bizi kapıştırın yeniyim fakat rakip tanımıyorum'' şeklinde konuştu.DÜNYANIN EN YAKIŞIKLI ERKEĞİ BENİM!Bayan hayranlarının çok fazla olduğunu ve üçüncü kez telefon numarasını değiştirdiğini dile getiren Dağhan Külegeç, Ayakligazete.com muhabirinin ''Çağatay Ulusoy hayranları, yemek yediği tabağı istiyorlar sizin de başınıza böyle şeyler geldi mi?'' sorusuna yanıt olarak ''Yok henüz ben o mertebeye erişemedim fakat ben dünyanın en yakışıklı erkeğiyim. Her erkek gibi kendimi çok yakışıklı buluyorum'' dedi. (ayakligazete.com)

Dağhan dünyanın en yakışıklı erkeği olmasada kendine has bir havası ve bir farklılığı var

gelmiş geçmiş en yakışıklı adam ilyas salmandır
))

Öff tamam itiraf ediyor.
Dünyanın en yakışıklı erkeği benim .