Dünya'nın En Karlı Formatı !

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,970
Puanı
1,061

Bu hafta ki yazımda aslında hepimizin bildiği bir formattan bahsedicem.

Amerika , Hollanda , Mısır , Arabistan , Çin , Ukranya , İngiltere , Dünya'da 70'den fazla ülkede yayınlanıyor ve her ülkede büyük bir heyecanla izleniyor Türkiye ise geçen sene Ben Bilmem Eşim Bilir ve Yaparım Bilirsin ile tanıştı.

Bahsettiğim format Ben Bilmem Eşim Bilir yani Dünya'da kullanılan orjinal formatı ile My Man Can ( Ve türevleri. ).

Formatın maliyeti çok çok düşük ancak geliri bir o kadarda yüksek Ben Bilmem Eşim Bilir Kanal D'nin geçen sene adeta can simidi oldu program aralıksız 1 seneye yakın yayınlandı ve halen yayınlanmaya devam ediyor üstelik yazın en çok izlenen işi olarak.

Formatın bir avantajı ise kendini yenileyebilmesi yani belli bir zaman monotonlaşan formatların aksine yeni oyunlar katarak program yenilenebiliyor.

Basit oyunlar ile kanalına dünyanın parasını kazandıran bu format tebriği ve övgüyü hakediyor.

BfSrP7UPmMfgho8Cpg3RATYh.jpg

Kesinlikle öyle. Ancak format'ı uygulamakta beceri işi. Kanal D'de bunu en iyi şekilde yapıyor :) Dizi yeni sezonda da devam edecek.

Gerçekten format mükemmel. Kendini yenileme özelliği en iyisi.:):)
Kanal D'de de çok iyi uyarlamış.:)

Eline sağlık iyi noktaya değinmişssin ama yarişmanın uzunlugu her etapın uzunlugu insanı sıkıyor. Bu arada my man can Show'dakinin uyarlaması değil mi???

Eline sağlık iyi noktaya değinmişssin ama yarişmanın uzunlugu her etapın uzunlugu insanı sıkıyor. Bu arada my man can Show'dakinin uyarlaması değil mi???
İşte dediğim gibi Show TV'de ki bizzat uyarlama My Man Can : Yaparım Bilirsin , Kanal D'de ki ise My Man Can'in üstüne kurulu çok küçük değiştirilmişi tek değişik noktası B.B.E.B.'de kadınlarda yarışıyor orjinalinde sadece erkekler yarışıyor Youtube'den orjinaline bakarsan benzerliği görürsün.

evwwt kanal d çok iyi bir seçim yaptı bbeb idare ediyor diğer işlere göre .) show tv de değiştirerek yayınlamalıydı